Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τη Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τη Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου

Η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι μια εποχή αφιερωμένη στην αναζήτηση της αρμονίας

Η 22η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί τη Φθινοπωρινή Ισημερία του 2024, όταν ο ήλιος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον ισημερινό, με αποτέλεσμα την ίση διάρκεια ημέρας και νύχτας, η ημερομηνία σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της φθινοπωρινής εποχής, όταν ο ήλιος μετακινείται από την Παρθένο στον Ζυγό. Πνευματικά , αυτό το γεγονός θεωρείται ως η αποκάλυψη μιας πύλης, που συμβολίζει μια κατάσταση όπου οι ενέργειες του φωτός και του σκότους βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Η Φθινοπωρινή Ισημερία είναι μια εποχή αφιερωμένη στην αναζήτηση της αρμονίας και στο βλέμμα προς τα μέσα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου –που σηματοδοτεί το μισό του δρόμου μεταξύ της μεγαλύτερης και της συντομότερης ημέρας του έτους– οι Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθύς θα βιώσουν μια στροφή προς πιο ισορροπημένες και ηρεμιστική ενέργεια.

Η Ισημερία χρησιμεύει ως μια στιγμή ισορροπίας μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης, ενθαρρύνοντας κάθε ζώδιο να αφιερώσει χρόνο για προβληματισμό και εσωτερική εργασία, καθώς σημαίνει μια περίοδο αλλαγής. Καθώς η εποχή αλλάζει, τα άτομα νιώθουν την τάση να εμπλέκονται σε βαθιά ενδοσκόπηση και να διατηρούν αρμονικές σχέσεις με τους γύρω τους, αναγνωρίζοντας τη σημασία των κοινωνικών συνδέσεων έναντι της απομόνωσης.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από τη Φθινοπωρινή Ισημερία.

Κριός

Οι δεσμοί σας με τους άλλους εξελίσσονται συνεχώς, Κριοί. Και στις 2 Οκτωβρίου, όταν ο ήλιος που κυβερνά την ευχαρίστηση και το οικιακό φεγγάρι συναντηθούν στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας, θα είναι μια υπέροχη στιγμή να σκεφτείτε πώς οι σχέσεις σας με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας έχουν υποχωρήσει με τα χρόνια. Καθώς το κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να επανεπενδύσετε στο σύστημα υποστήριξής σας και να γιορτάσετε αυτούς που σας ανεβάζουν πραγματικά.

Στη συνέχεια, εάν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι πιέζετε τον εαυτό σας στα άκρα, μη διστάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας καθώς ο Άρης –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– σταθμοί ανάδρομοι στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητάς σας στις 6 Δεκεμβρίου. Η αντίστροφη κίνηση μας καλεί να σταματήσουμε να βιαζόμαστε και να κάνουμε διαλείμματα που χρειάζονται τόσο πολύ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να αφήσετε παλιές ιδέες να ξεκουραστούν, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για νέα έργα να ανθίσουν και ίσως ακόμη και να εξερευνήσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τα πράγματα, Ταύροι; Όταν η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό φτάσει στις 2 Οκτωβρίου, μπορεί να εμφανιστεί μια ενοχλητική σύγκρουση στο πρόγραμμά σας, στρέφοντας την προσοχή σας στο πού πρέπει να κάνετε αλλαγές. Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο οικιακός ήλιος και η αντανακλαστική σελήνη σας θα συνδεθούν στον έκτο οίκο της υγείας και της ρουτίνας σας, βοηθώντας σας να δώσετε προτεραιότητα στον χρόνο σας. Απλώς προσπαθήστε να κινηθείτε αργά καθώς επιδιώκετε να εξορθολογίσετε την καθημερινότητά σας – εάν γίνετε πολύ φιλόδοξοι, θα μπορούσατε να προετοιμαστείτε για αποτυχία.

Εν τω μεταξύ, αν λαχταράτε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους άλλους, ίσως είναι καιρός να φανταστείτε νέους τρόπους να ενώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα είστε σε προνομιακή θέση να το κάνετε όταν ο Κρόνος –ο διανοούμενος κυβερνήτης σας– κατευθύνεται στον 11ο οίκο των φιλιών και των στόχων σας στις 15 Νοεμβρίου. Χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να φυτέψετε τους σπόρους για να αναπτυχθεί μια νέα κοινότητα.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε την αίσθηση του θαύματος, Δίδυμοι; Όταν η ηλιακή έκλειψη φτάσει στις 2 Οκτωβρίου, θα κληθείτε να αναζητήσετε έμπνευση από απροσδόκητα μέρη. Μπορεί ακόμη και να ονειρευτείτε μερικές συναρπαστικές ιδέες για να κερδίσετε χρήματα καθώς αυτή η διέλευση βλέπει τη σελήνη –τον κυβερνήτη των οικονομικών σας– να συνδυάζει τον ήλιο στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας. Εάν έχετε κάνει αποταμιεύσεις για μια βροχερή μέρα, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε στα χόμπι σας ή να απολαύσετε κάτι ξεχωριστό.

Στη συνέχεια, θα ενθαρρυνθείτε να ξανασκεφτείτε τι είναι δυνατό για την επαγγελματική σας ζωή όταν ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που κυβερνά την καριέρα σας, κατευθύνεται στον 10ο οίκο της καριέρας σας και επηρεάζει στις 7 Δεκεμβρίου – και μπορεί να παρατηρήσετε ότι η δημιουργική σας αυτοπεποίθηση αυξάνεται επίσης. Καθώς αποφασίζετε πού να κατευθύνετε την ενέργειά σας, αναρωτηθείτε: ποια όνειρα θα ακολουθούσατε αν δεν είχατε περιορισμούς;

Καρκίνος

Ο χρόνος και η ενέργειά σας αξίζει να προστατεύσετε, Καρκίνε. Προσπαθήστε να το έχετε υπόψη σας εάν παρατηρήσετε ότι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις επιβαρύνουν την προσωπική σας ζωή αυτό το φθινόπωρο. Μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερη έμπνευση για να κάνετε μια μεγάλη προσαρμογή όταν ο ήλιος σας που κυβερνά τα χρήματα συνδυάσει τη σελήνη στον τέταρτο οίκο της ιδιωτικής ζωής, του σπιτιού και της οικογένειάς σας στις 2 Οκτωβρίου. Συγκεντρώστε το θάρρος σας και αξιοποιήστε αυτήν την ηλιακή έκλειψη για να πραγματοποιήσετε αλλαγές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Στη συνέχεια, θα κληθείτε να επιβραδύνετε ακόμη περισσότερο όταν ο πλανήτης σας –ο Δίας– που κυβερνά την υγεία και την εργασία σας, σταθμεύσει ανάδρομος στον 12ο οίκο των μυστικών και των ονείρων σας στις 9 Οκτωβρίου. Αυτή η διέλευση μας προτρέπει να αφήσουμε την πολυάσχολη δουλειά υπέρ της διερεύνησης της σύνδεσης του σώματός μας με το μυαλό μας. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να υιοθετήσετε μια πρακτική που σας επιτρέπει να εστιάσετε πραγματικά στον εαυτό σας και να καλλιεργήσετε την εσωτερική σας φωνή.

Λέων

Πείτε ναι, Λέοντες. Προσκλήσεις όλων των ειδών θα μπορούσαν να έρθουν στον δρόμο σας αυτό το φθινόπωρο, ιδίως γύρω από την έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου. Στην πραγματικότητα, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον τρίτο οίκο επικοινωνίας και των γειτόνων σας, μπορεί να νιώθετε ότι όλοι θέλουν ένα κομμάτι σας. Προχωρήστε και γεμίστε το ημερολόγιό σας με όση κοινωνική δραστηριότητα πιστεύετε ότι μπορείτε να αντέξετε εύλογα – απλά έχετε κατά νου ότι θα εναπόκειται σε εσάς να παραμείνετε παρόντες με τα άτομα με τα οποία δεσμεύεστε να περάσετε χρόνο.

Στη συνέχεια, στις 11 Οκτωβρίου, όταν ο πλανήτης σας –ο Πλούτωνας–  που κυβερνά τον εσωτερικό σας σταθμό κατευθύνεται στον έκτο οίκο εργασίας και ρουτίνας σας, θα μπορούσατε επιτέλους να ξεκλειδώσετε το ιδανικό σας πρόγραμμα. Θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό για να διατηρήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας πρόοδο. Το κλειδί είναι να ακούσετε τη διαίσθησή σας.

Παρθένος

Ψάχνετε να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση, Παρθένοι; Η έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου θα μπορούσε να σας δώσει μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση, βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα τα περιουσιακά σας στοιχεία και το εισόδημά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο ήλιος και η σελήνη θα ευθυγραμμιστούν στον δεύτερο οίκο των αξιών και των υλικών αγαθών σας, προτρέποντάς σας να εξερευνήσετε και εναλλακτικές μεθόδους για να φροντίσετε τα χρήματά σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να επιτρέπετε στον εαυτό σας μερικές λιχουδιές εδώ και εκεί καθώς εργάζεστε για να επανασχεδιάζετε τον προϋπολογισμό σας.

Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι έχετε τη διάθεση να αποδυναμώσετε τις διαφορές σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε καθώς ο Κρόνος –ο κυβερνήτης της ευχαρίστησής σας– σταθμοί στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 15 Νοεμβρίου. Αυτή η διέλευση μας προτρέπει να είμαστε πιο παρόντες με αυτούς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Διασκεδάστε αφήνοντας λίγο τον έλεγχο και αφήνοντας τους άλλους να αναλάβουν το προβάδισμα.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με τη δύναμή σας, Ζυγοί. Και ξεκινώντας από τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν ο ήλιος φωτίζει το πρώτο σπίτι των εμφανίσεων και του εαυτού σας, θα μπορούσατε να πάρετε την ώθηση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο σας. Εάν έχετε παίξει με μια τολμηρή δημιουργική ιδέα τελευταία, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδανική στιγμή για να βουτήξετε και να δείτε πού σας οδηγεί το ρεύμα.

Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας καθώς ο Ποσειδώνας –ο πλανήτης που κυβερνά την υγεία και την εργασία σας– σταθμοί στον έκτο οίκο της ρουτίνας σας στις 7 Δεκεμβρίου. Συνεχίστε και αντέξτε την πίεση μακριά όπου είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ειδικά καθώς πλησιάζει η πολυσύχναστη περίοδος των εορτών. Απλώς φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας λίγο επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, καθώς οι περισπασμοί μπορούν εύκολα να επεκτείνουν τα χρονοδιαγράμματα υπό αυτήν την επιρροή.

Σκορπιός

Η αλήθεια έχει τρόπο να βγει, Σκορπιοί. Και όταν ο ήλιος που κυβερνά την καριέρα σας και το φεγγάρι που καθοδηγεί τη διαίσθησή σας ενωθούν στον 12ο οίκο των μυστικών και των ονείρων σας στις 2 Οκτωβρίου, η κρυμμένη γνώση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης, νέες πληροφορίες θα μπορούσαν ακόμη και να έρθουν στο φως μέσω μιας διαφοράς απόψεων. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να επεξεργαστεί πλήρως οποιαδήποτε σύγκρουση προκύψει αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια, όταν ο Άρης –ο πλανήτης σας που κυβερνά την υγεία και την εργασία– σταθμεύει ανάδρομος στον 10ο οίκο της καριέρας σας και επιρροή σας στις 6 Δεκεμβρίου, θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ καθυστερημένη ευκαιρία να επιβραδύνετε και να αναρρώσετε στη δουλειά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διέλευση για να εξετάσετε πραγματικά όλα όσα έχετε καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια και να προσδιορίσετε ποιες στρατηγικές συνέβαλαν στην επιτυχία σας. Και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να προχωρήσετε σε νέα έργα – αυτή είναι η στιγμή για ξεκούραση και βελτίωση.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε την κοινωνική σας ζωή, Τοξότες; Όταν ο ήλιος και η σελήνη συναντηθούν στον 11ο οίκο των φιλιών και των στόχων σας στις 2 Οκτωβρίου, οι σχέσεις με γνωστούς που γνωρίζατε εδώ και καιρό θα μπορούσαν να αρχίσουν να εξελίσσονται σε κάτι πιο βαθύ. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναπτυχθείτε και να εξερευνήσετε μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων. Αν αναζητάτε ευκαιρίες για να ανταποδώσετε την κοινότητά σας, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι η στιγμή σας για να έχετε πραγματικό αντίκτυπο.

Στη συνέχεια, όταν ο Δίας –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– σταθμεύει ανάδρομος στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και του γάμου σας στις 9 Οκτωβρίου, οι πιο στενοί σας δεσμοί θα μπορούσαν να τεθούν στο μικροσκόπιο. Ίσως υπάρχει μια ανισορροπία στην προσπάθεια ή στο συναίσθημα που πρέπει να επαναρρυθμιστεί. Χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να κάνετε check-in για τους αγαπημένους σας και μπείτε στην ίδια σελίδα, ώστε να γιορτάσετε αυτό που σας φέρνει κοντά.

Αιγόκερως

Μια συγκαλυμμένη ευλογία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιταχύνετε την καριέρα σας αυτό το φθινόπωρο, Αιγόκεροι. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν αλλαγές που θα συμβούν κατά την εργασία γύρω από την έκλειψη Ηλίου στις 2 Οκτωβρίου, που σας βάζει σε προνομιακή θέση για να ενισχύσετε τον αντίκτυπό σας. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί – μια νέα δουλειά ή προαγωγή είναι εφικτή εάν μπορείτε να αξιοποιήσετε το timing.

Στη συνέχεια, εάν ξοδέψατε τους τελευταίους μήνες μαθαίνοντας νέες στρατηγικές για την αύξηση της αποτελεσματικότητάς σας, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε αυτά τα εργαλεία σε λειτουργία καθώς ο Κρόνος –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– κατευθύνονται στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας και οι γείτονές σας στο 15 Νοεμβρίου. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια ανθρώπινη πινελιά στις αλληλεπιδράσεις σας, ειδικά όταν έχετε να κάνετε με τον στενό σας κύκλο. Θυμηθείτε: είναι σημαντικό να δίνετε στους άλλους να αναλάβουν την ηγεσία και να προσθέσουν τη συνεισφορά τους.

Υδροχόος

Έτοιμοι να εξερευνήσετε αχαρτογράφητη περιοχή, Υδροχόοι; Καθώς ο ήλιος που κυβερνά τον έρωτά σας και το φεγγάρι σας που προσανατολίζεται στην ευεξία συνδέονται στον ένατο οίκο των ταξιδιών και της εκπαίδευσης στις 2 Οκτωβρίου, θα μπορούσε να σας παρουσιαστεί μια συναρπαστική ευκαιρία να δημιουργήσετε ρομαντικές αναμνήσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να σας παρασύρει κάποιος από διαφορετικό υπόβαθρο ή κουλτούρα. Εν τω μεταξύ, οι Υδροχόοι σε σχέσεις μπορούν να δελεάσουν τον σύντροφό τους με μια απόδραση που γίνεται μια φορά στη ζωή.

Στη συνέχεια, όταν ο πλανήτης σας –ο Πλούτωνας– που κυβερνά την καριέρα σας κατευθύνεται στον 12ο οίκο των μυστικών και των ονείρων σας στις 11 Οκτωβρίου, μπορεί να νιώσετε σαν να ξυπνάτε σε μια ολοκαίνουργια εποχή επαγγελματικών δυνατοτήτων. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να σχεδιάσετε πού θα θέλατε να ρίξετε την ενέργειά σας για να προχωρήσετε. Αυτή θα είναι επίσης μια δυνατή στιγμή για να επανεξετάσετε οποιουσδήποτε στόχους έχετε επιδιώξει, και ίσως ωθήσει στην άκρη, στο παρελθόν.

Ιχθύς

Καλύπτονται οι οικονομικές σας ανάγκες, Ιχθύς; Μπορεί να αισθάνεστε ενθουσιασμένοι να αναθεωρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις υποχρεώσεις σας όταν ο ήλιος ρουτίνας και η δημιουργική κυρίαρχη σελήνη ενώσουν τις δυνάμεις σας στον όγδοο οίκο του θανάτου και της μεταμόρφωσής σας στις 2 Οκτωβρίου. Ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τη γραφειοκρατία, τα χρέη και τις συμβάσεις με ακρίβεια και εξωφρενική σκέψη. Απλώς φροντίστε να εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό – τώρα δεν είναι η ώρα να βιαστείτε.

Στη συνέχεια, ενθαρρύνεστε να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο Ποσειδώνας –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– κατευθύνεται στον πρώτο σας οίκο των εμφανίσεων και του εαυτού σας. Η υπερφυσική σας ευαισθησία θα μεγεθύνεται κάτω από αυτή την επιρροή, βοηθώντας σας να συνδεθείτε και να αντανακλάτε την ενέργεια των γύρω σας. Σημειώστε τους ανθρώπους που σας φωτίζουν και εκείνους που σας εξαντλούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ