Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Τέλος η… σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ, μένει στον Ολυμπιακό»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Τέλος η… σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ, μένει στον Ολυμπιακό»

Οριστικά τέλος φαίνεται πως μπαίνει και από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα στο θέμα του Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Πετρούσεφ είχε συνδεθεί στενά το καλοκαίρι με την ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Σερβία, όπως δήλωσε ο Ντεμπόισα Τσόβιτς. Ο ισχυρός άνδρας της σέρβικης ομάδας ανέφερε ότι θα πρέπει πλέον να τελειώσει η… σαπουνόπερα με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, καθώς ο διεθνής άσος θα παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Μια εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Πετρούσεφ θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ενα πολύτιμο εργαλείο για τον Ελληνα τεχνικό, καθώς ο Σέρβος μπορεί να καλύψει και τη θέση του σέντερ, πέρα από του πάουερ φόργουορντ.

Οι δηλώσεις του Τσόβιτς:

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει το ρόστερ με 16 παίκτες για την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να υπάρξουν αποχωρήσεις και αφίξεις, κάτι που δεν έχουμε στα σχέδιά μας αυτή τη στιγμή και με αυτό τελειώνω τη σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ και τον Τζούρισιτς, που βρίσκεται στην Αμερική. Ο Πετρούσεφ είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ