Στην Καλαμπάκα το Συνέδριο της Ενωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης

IMG_5541

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συμμετείχε στο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης, που διεξήχθη 16-19 Σεπτεμβρίου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (ΚΔΒΚ).

Μετά το πέρας των εργασιών, η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, κα Θεόπη Κατσιαμάνη, ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά στους σύνεδρους ότι το επόμενο Συνέδριο της ΕΕΒΕΠ με τίτλο «Η δημοκρατία της γνώσης και οι κίνδυνοι της παραπληροφόρησης» θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας 11-13 Ιουνίου 2025. Το έτος 2025 αποτελεί ορόσημο για τη Βιβλιοθήκη, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια λειτουργίας της, και είμαστε ευτυχείς για την ανάληψη της διοργάνωσης.

Το Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στο χώρο των ελληνικών βιβλιοθηκών· δίνεται η δυνατότητα για διάλογο, ανταλλαγή εμπειριών και ερευνητικών αποτελεσμάτων, ανάπτυξη συνεργασιών, ενώ παράλληλα καλύπτονται θέματα υπηρεσιών, αυτοματισμού βιβλιοθηκών, διαχείρισης υλικού, πηγών πληροφόρησης και τεχνολογικών εξελίξεων.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ