Τα πρόσωπα της ημέρας

Τα πρόσωπα της ημέρας

Συνέδριο

Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, που δεν έκρυψε ότι τάσσεται στο πλευρό του Κασσελάκη, φρονεί πως το συνέδριο μπορεί να λάβει απόφαση ακόμα και άρσης της έκπτωσής του, αφού τον θέλει ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ – ο οποίος «δεν δέχεται» αυτή τη διαδικασία έκπτωσης με το επιχείρημα πως εξελέγη «από 150.000 κόσμο» πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια: 134.420 ψήφισαν κι απ΄ αυτούς 74.285 στήριξαν τον Κασσελάκη, ενώ 58.425 την Αχτσιόγλου.

Πάρτι

Η ίδια, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν έχει καμία προτίμηση σε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι» αν εκλεγεί ένας συγκεκριμένος. Εντάξει, όνομα δεν έδωσε, αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας. Για ποιον θα μπορούσε να είναι τελείως σίγουρος ο Πρωθυπουργός ότι δεν απειλεί την πρωτοκαθεδρία του στον κεντρώο χώρο; Για κάποιον που έχει ήδη δοκιμαστεί ως απάντηση στο ερώτημα «απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;».

Ντουντούκα

«Είμαστε στην ψηφιακή εποχή. Στην πολιτική επικοινωνία κάπως πρέπει να επικοινωνήσεις με τον άλλον. Εγώ που επικοινώνησα με απόδημους Ελληνες, τι έπρεπε να κάνω; Να πάρω μια ντουντούκα, να πάω στην Αυστραλία να ρωτήσω αν υπάρχει κάνας Ελληνας να με ψηφίσει;». Ετσι, αγανακτισμένα, απάντησε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην ερώτηση αν θεωρεί πως έκανε κάπου λάθος στο email-gate. Αναμενόμενο. Αλλωστε, η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για ό,τι κάναμε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθουμε εξαιτίας του – κι εκείνη το έχει πια πάθει.

Παρεμβάσεις

«Θέλουμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της ΝΔ. Με τις παρεμβάσεις μας – και προσέξτε, παρεμβάσεις, όχι παρέμβαση, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες και όχι μόνο από μας, αλλά και από άλλους συναδέλφους – αυτό θέλουμε να διορθώσουμε». Η δήλωση έγινε απ΄ τον Νικήτα Κακλαμάνη και μόνο ως πρόθεση της λαϊκής Δεξιάς για δυναμικό comeback στα νεοδημοκρατικά πράγματα ερμηνεύεται. Θεμιτό είναι. Εφικτό; Δηλαδή, όσοι εγκατέλειψαν το κόμμα για χάρη του Βελόπουλου και της Λατινοπούλου θα δελεαστούν απ΄ τον Γιώργο Βλάχο;

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ