«Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η ατάκα του Σλούκα που του έμαθε ο Ομπράντοβιτς (vid)

«Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»: Η ατάκα του Σλούκα που του έμαθε ο Ομπράντοβιτς (vid)

Ο Κώστας Σλούκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μίλησε για το πόσο σημαντικός και σπουδαίος ήταν ο εμβληματικός πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη χρονιά που έκανε με το τριφύλλι, ενώ είπε και μία ατάκα με… άρωμα Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ έκανε άπαντες να γελάσουν στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να θυμάται μια ατάκα που του έχει μάθει ο νυν προπονητής της Παρτιζάν και πρώην τεχνικός του στη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας

«Η περσινή ήταν μαγική χρονιά. Αλλά αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Είμαστε στην αρχή νέας σεζόν. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως ζεις από τους τίτλους. Ζεις με την πίεση και πρέπει να τη διαχειριστείς. Όπως έχει πει ένας από τους αγαπημένους μου προπονητές, ο κ. Ομπράντοβιτς, το παρελθόν είναι το παρελθόν. Όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Είμαστε εδώ για το μέλλον», είπε ο 34χρονος γκαρντ.

Δείτε το βίντεο:

Τι είπε ο Αταμάν στις δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι οικοδεσπότης αυτού του τουρνουά με φοβερές ομάδες και προπονητές. Ο Ομπράντοβιτς ήταν από τα είδωλα μου στην καριέρα μου. Με τον Λαρκιν κερδίσαμε δύο σερί Ευρωλίγκες, ελπίζω να το κάνω και με τον Σλούκα. Συγχαρητήρια και στον Ντιμπαρτολομεο για τους αγώνες που κάναμε πέρσι.

Έχω μόνο έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά αμέσως κατάλαβα την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας και της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Ελπίζω αυτό το τουρνουά να είναι ξεχωριστό σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Τα παιχνίδια δεν είναι μόνο για τους τίτλους, θα δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει την ειρήνη στο μπάσκετ και σε όλο τον κόσμο»

Στα του τουρνουά, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει αύριο στις 22:00 την πρώην ομάδα του Ματίας Λεσόρ, Παρτιζάν, στο Καλλιμάρμαρο. Νωρίτερα, στις 19:00 η ώρα, θα αναμετρηθούν οι Μακάμπι Τελ-Αβίβ με την Εφές. Για την εν λόγω διοργάνωση έχουν «κοπεί» 35.000 εισιτήρια, με τον Παναθηναϊκό να «φουλάρει» το Παναθηναϊκό στάδιο και να σπάει το Πανευρωπαϊκό ρεκόρ για αγώνα μπάσκετ επαγγελματικού επιπέδου.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ