Versius Surgical Robotic System: Ευάγγελος Καναβός Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το μέλλον της χειρουργικής είναι εδώ και ο Ευάγγελος Καναβός Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής ΙΑΣΩ Θεσσαλίας μας μιλά για το πρώτο ρομποτικό σύστημα Versius στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει στους ασθενείς μας την κορυφαία ποιότητα φροντίδας χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθούν από τον τόπο και το σπίτι τους.

Το Versius είναι ένα προηγμένο εργαλείο που βοηθά τους χειρουργούς να πραγματοποιούν επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, μειώνοντας τον μετεγχειρητικό πόνο, τον κίνδυνο επιπλοκών και επιταχύνοντας την αποκατάσταση. Γιατί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η υγεία σας αξίζει την καλύτερη τεχνολογία.

Το μέλλον της χειρουργικής κατέφθασε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

·   Η εγκατάσταση του πρώτου ρομποτικού συστήματος Versius στην Ελλάδα είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς οι ασθενείς μας θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της ρομποτικής χειρουργικής πρώτοι και  χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από το σπίτι τους.

· Το Versius, ένα προηγμένο εργαλείο που βοηθά τους χειρουργούς να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα χειρουργικής φροντίδας στους ασθενείς, εξασφαλίζοντας γι’ αυτούς επεμβάσεις λιγότερο επεμβατικές, με την ακρίβεια χιλιοστού, μείωση του μετεγχειρητικού πόνου και του κινδύνου εμφάνισης επιπλοκών και εξαιρετικά πιο γρήγορη αποκατάσταση.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ