Καλή αρχή Κόουτς- Η ΑΕΛ θέλει νίκη στην πρεμιέρα της SL2 με την Καβάλα(15:00)

Όλοι γήπεδο το σύνθημα των φιλάθλων

Με νέο προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη και νέα πρόσωπα στην αποστολή της η ΑΕΛ μπαίνει σήμερα Σάββατο(15:00) στη μάχη του πρωταθλήματος της SL2. Υποδέχεται στο AEL FC arena την Καβάλα και θέλει να μπει από την πρεμιέρα σε θέση οδηγού.

Για τους “βυσσινί” το τρίποντο είναι μονόδρομος προκειμένου να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ξεκινήσουν νικηφόρα την σεζόν 2024-25 που έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη Σούπερ λίγκα.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπαριέντος, Γιόχανσον και Κρητικός (απουσίαζαν από το ματς κυπέλλου με τον Μακεδονικό), που δίνουν επιπλέον λύσεις στον προπονητή της λαρισινής ομάδας.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΛ υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της SL2.

Σε αυτή την προσπάθεια οι “βυσσινί” θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο που δείχνει ότι παρά τις αλλαγές που είχαμε μεσοβδόμαδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι κοντά στην ομάδα και το αποδεικνύει περίτρανα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τις τέσσερις τελευταίες ημέρες που ξεπέρασαν σε αριθμό τα 500 και έσπασε το φράγμα των δύο χιλιάδων.

Οι 20 παίκτες που επίλεξε ο  προπονητής Aλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος (Τ), Perntreou (Τ), Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Johansson, Γιαξής, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ