«Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους top παίκτες με συμβόλαιο που λήγει…»

«Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους top παίκτες με συμβόλαιο που λήγει…»

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ το φετινό καλοκαίρι, κράτησε στην ομάδα όλους τους παίκτες-κλειδιά, ενώ έκανε και μεταγραφές τοπ επιπέδου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί ένα απίστευτο σύνολο, έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση και όπως είναι λογικό τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τους παίκτες του. Σε ένα από αυτά, ο Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τόνισε ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών στη Euroleague, το συμβόλαιο των οποίων όμως λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος ψηλός είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2023 για δύο χρόνια με την ομάδα του Μπαρτζώκα και έχει συνθέσει μαζί με τον Μουστάφα Φαλ και τον Μόουζες Ράιτ μία απίθανη τριάδα στο «5».

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Μιλουτίνοφ:

«Όταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν στο παρκέ την περασμένη σεζόν, το ποσοστό επιθετικών ριμπάουντ του Ολυμπιακού εκτινάχθηκε κατά 8,2%, φτάνοντας το 35,9%, που ήταν και το καλύτερο της EuroLeague», αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Basketnews.com» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ.

«Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague με συμβόλαιο που λήγει», σημειώνει ο έγκριτος αναλυτής.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Σέρβος σέντερ κατέγραψε 27 εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών στην EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 7,8 πόντους και 5,6 ριμπάουντ σε 18,1 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ