Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Λεσόρ, πρόβλημα και με Μπράουν

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Λεσόρ, πρόβλημα και με Μπράουν

Χωρίς δύο βασικά στελέχη αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι στο κλειστό της Γλυφάδας, κι ενώ πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις των πράσινων, αρχής γενομένης με το Super Cup.

O Ματίας Λεσόρ υποφέρει από διάστρεμμα α’ βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρος ποδός.

Νοκ άουτ παραμένει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» την Παρτίζαν το βράδυ του Σαββάτου (21/9, 22:00) ενώ νωρίτερα (21/9, 19:00) θα παίξουν η Εφές με την Μακάμπι. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Super Cup στη Ρόδο, όπου οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Άρη στα ημιτελικά και τον νικητή του Ολυμπιακός-Περιστέρι, εφόσον προκριθούν στον τελικό.

Αλλαγή ημέρας στα φιλικά του Παναθηναϊκού με Γαλατάσαραϊ και Εφές

Στην Κωνσταντινούπολη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, με τους πράσινους να δίνουν δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Γαλατάσαραϊ και Εφές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετώπιζε στις 24 Σεπτεμβρίου την Αναντολού Εφές και στις 25 την Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο, όπως έγινε σήμερα γνωστό, θα υπάρξει «τράμπα» των ημερομηνιών των δύο εν λόγω αναμετρήσεων.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ