Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Νέο φιλικό, νέα ήττα από τους Ισραηλινούς

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Νέο φιλικό, νέα ήττα από τους Ισραηλινούς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Γλυφάδας και ηττήθηκε με 81-73 από τους Ισραηλινούς.

Μετά από την ήττα πριν από λίγες ημέρες στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα, μία ημέρα πριν από την έναρξη του «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Από την αναμέτρηση απουσίασαν ο Ματίας Λεσόρ (διάστρεμμα πρώτου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημικη), ο Λορέντζο Μπράουν (έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός) και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε ο Κώστας Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση με 11 πόντους (5/5 δίποντα) και 6 ριμπάουντ.

Διψήφιοι για τον Παναθηναϊκό και οι Τσεντί Οσμάν με 13π., Ντίνος Μήτογλου (12π., 6 ριμπ.) και Κέντρικ Ναν με 13π., με τον Αμερικανό ωστόσο να είναι αρκετά άστοχος, έχοντας 4 εύστοχα σουτ σε 14 προσπάθειες.

Για την ομάδα του Όντεντ Κάτας πρωταγωνιστές ήταν οι Ρόμαν Σόρκιν (11π., 6ρ.), Λέβι Ράντολφ (9π., 6ρ.) και Ρόκας Γιοκουμπάιτις (7π., 5ασ.).

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 36-36, 57-60, 73-81



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ