Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος στη Euroleague»

Παπαπέτρου: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος στη Euroleague»

Ο Παναθηναϊκός είναι ο περυσινός πρωταθλητής Ευρώπης και έχει ως στόχο του την διατήρηση των σκήπτρων και την σεζόν 2024-25.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, καθώς και στους μεγαλύτερους αντιπάλους των πρασίνων στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την EuroLeague.

Oι δηλώσεις του Παπαπέτρου

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το back to back: «Σίγουρα μπορεί να γίνει. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Υγεία να έχουμε, να προσπαθήσουμε για το καλύτεροι όλοι μαζί. Ομάδα, κόσμος, ένα. Αν έχουμε υγεία και τύχη όλα θα πάνε καλά».

Για τις σκέψεις του πριν από το παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο με την Παρτιζάν: «Ασύλληπτο, ασύλληπτο. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία, πραγματικά είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Θα είναι ασύλληπτο παιχνίδι, πραγματικά. Είμαστε πολύ τυχεροί».

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην EuroLeague: «Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Κλασικά θα πω την Ρεάλ, γιατί η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά. Αλλά κι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Η Φενέρ, ο Ολυμπιακός, η Μονακό, οπότε θα είναι πολλή ανταγωνιστική η EuroLeague».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το Three-peat (σ.σ τρία σερί τρόπαια): «Εντάξει, ας φτάσουμε στο back to back και βλέπουμε για το Three-peat».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

| in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…