Σ. Φάμελλος: Ο Κασσελάκης εξυπηρέτησε το σχέδιο Μητσοτάκη

Δεν κερδίζεται η εμπιστοσύνη της κοινωνίας αν κάνουμε κάθε...

Εφ’ όλης της πολιτικής ύλης κριτική για την Πολιτεία του στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος (προεξοφλείται η υποψηφιότητά του για την ηγεσία) στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων είπε για τον έκπτωτο πρόεδρο: 

*Δεν ήθελε αυτό το κόμμα, ένα άλλο ήθελε και για αυτό επανέφερε και την πρόταση αλλαγής του ονόματος όπως είχε γίνει και τον Φεβρουάριο με το ερωτηματολόγιο. 

*Δεν είναι μόνο ότι οι επιλογές του και η πρακτική του δεν αντιστοιχούν στο ρόλο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Το σημαντικότερο που ενδιαφέρει και την κοινωνία, είναι ότι αυτές οι επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη εξυπηρέτησαν το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που κάνει πάρτι εις βάρος της κοινωνίας. Αλλά και το ΠΑΣΟΚ που εισπράττει  από τη ρευστοποίησή μας.

Για το χρονοδιάγραμμα, υπεραμύνθηκε της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας, δηλώνοντας ότι δίνει τον χρόνο που απαιτείται  “για την επανεκκίνηση του κόμματος και την ενεργοποίηση των οργανώσεων. Δεν μπορούμε να ακούμε τα μέλη μόνο όταν ψηφίζουν για πρόεδρο και να μην θέλουμε να συζητάνε πολιτικά οι οργανώσεις και να μη λειτουργούν. Αυτός είναι ο κίνδυνος των fast track διαδικασιών που προτείνουν επιτάχυνση των διαδικασιών”.    

Στο ίδιο πλαίσιο , αναφερόμενος στις υποψηφιότητες που θα εκδηλωθούν είπε: 

“Οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου οφείλουν να εκφράζουν, να εξασφαλίζουν και να εγγυώνται την ενότητα, τη συλλογικότητα. Αλλά και τις αξίες και τις ιδέες της αριστεράς. Και φυσικά να δεσμεύονται για το σεβασμό των συλλογικών οργάνων και των αποφάσεων αυτών, όπου εκεί είχαμε και τη μεγαλύτερη ασυνέπεια”. 
 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ