Ζώδια εβδομάδας 22 έως 29/9

Πώς η Σελήνη στις 3 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια

Στις 24 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Στις 25 ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 27 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, κάνοντας ταυτόχρονα τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερο, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα.

ΚΡΙΟΣ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή που έχετε και αυτή που ανοίγεται μπροστά σας και μην έχετε μονίμως την τάση να δραματοποιείτε τις αναποδιές και να τις μεγεθύνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας. Να είστε προνοητικοί σε ό,τι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε να ανανεωθείτε. Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

ΛΕΩΝ: Η βδομάδα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο. Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά. Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση. Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες σας επαφές και προσεγγίστε τες χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο. Απαλλαχθείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Η εβδομάδα σας βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι’ αυτό φροντίστε να ερευνήσετε τις πνευματικές σας ιδιότητες και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως, τα έπαθλα είναι αξιόλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια που σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει. Βαδίστε προσεκτικά και αργά, προετοιμάζοντας το έδαφος, γιατί δεν είναι η κατάλληλη μέρα να τα παίξετε όλα για όλα, ούτε οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας μια σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου. Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια που οι μάχες δεν σας συμφέρουν. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

apple-pie-cheesecake-a

Cheesecake με μηλόπιτα

Δύο απολαύσεις μαζί σε έναν συνδυασμό που θα σας ενθουσιάσει Πολυεπίπεδο και απολύτως εκπληκτικό, αυτό το…