Άγρια κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: Η συνέχεια στα δικαστήρια

Άγρια κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση: Η συνέχεια στα δικαστήρια

Αγριεύει η κόντρα μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση και οδηγείται στα δικαστήρια. 

“Η επίκληση που έκανε της απόπειρας διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από εμένα  αυτό με αναγκάζει να προσφύγω στη δικαιοσύνη ” είπε η Θεοδώρα Τζάκρη νωρίς το πρωί από τη συχνότητα του MEGA μιλωντας για το μέλος της ΠΓ ρου ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης εναντίον του. 

“Έχω μπροστά μου τη μήνυση την οποία θα την καταθέσω μεθαύριο εναντίον του κυρίου Ραγκούση στον εισαγγελέα και όπως αντιλαμβάνεστε η υπόθεση πηγαίνει ενώπιον των ακροατηρίων, όπου θα βρεθεί εκεί και εκεί θα μιλήσουμε όλοι για όλα”. 

Άμεση η αντίδραση από τον Γιάννη Ραγκούση:

“Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη” αναφέρει το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

“Η κ. Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …”.

Διαβάστε ακόμη:

* ΣΥΡΙΖΑ: Με τα ίδια κριτήρια της προηγούμενης εκλογής οι εκλογές για πρόεδρο – Βαρύτατες κατηγορίες αντάλλαξαν Θ. Τζάκρη – Γ. Ραγκούσης


 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ