Απίστευτη έκπληξη: Η Χάποελ έμεινε εκτός κυπέλλου Ισραήλ από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Απίστευτη έκπληξη: Η Χάποελ έμεινε εκτός κυπέλλου Ισραήλ από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν

Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλέιστηκε από την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν καθώς ηττήθηκε με 109- 102 και έμεινε εκτός συνέχειας για το κύπελλο του Ισραήλ.

Στον προημιτελικό δεν αγωνίστηκαν οι Πάτρικ Μπέβερλι, Τζόναθαν Μότλεϊ και Ις Ουέινραϊτ, λόγω του περιορισμού που υπάχει στους ξένους παίκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Ισραήλ, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Στέφανος Δέδας.

Το παιχνίδι ήταν τρελό σε εξέλιξη, αφού η Χάποελ Τελ Αβίβ έφτασε ακόμα και στο +16, αλλά στο φινάλε της κανονικής περιόδου του αγώνα είδε τον Ρόι Χούμπερ να ευστοχεί σε τρίποντο από τα 11 μέτρα και να ισοφαρίζει σε 88-88, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, η Ραμάτ Γκαν αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη.

Ο Αμίν Στίβενς με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, με τον Χούμπερ να προσθέτει 21 πόντους και 10 ασίστ.

Για την Χάποελ Τελ Αβίβ, ο Τζο Ράγκλαντ είχε 21 πόντους και 12 ασίστ και ο Μπρούνο Καμπόκλο 19 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανο Δέδα:

«Χωρίς αμφιβολία, θα διάλεγα διαφορετική πεντάδα ξένων, αλλά όλοι είναι σοφοί όταν μιλούν εκ των υστέρων. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά δεν είχαμε πλήρες ρόστερ και οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν το άγχος του φαβορί».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ