Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Παραμένει αήττητη η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Παραμένει αήττητη η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

«Όρθια» και στο «AMEX» η Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπράιτον για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Θα μπορούσε μάλιστα να έχει πάρει και τη νίκη στο τέλος αν και από το 83′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκιμπς-Γουάιτ.

Η Μπράιτον ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Αντινγκρά στο 9′, αλλά δύο λεπτά μετά ο ο Χάντσον Οντόι κέρδισε πέναλτι από τον Μπαλέμπα και ο Γουντ το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Στο 38′ το σουτ του Ρουτέ πέρασε μόλις άουτ και στο 42′ οι «Γλάροι» έκαναν το 1-1 με κεφαλιά του Χίνσελγουντ από σέντρα του Φαν Χέκε. Πριν προλάβει να συνέλθει η Νότιγχαμ, δέχθηκε και δεύτερο γκολ όταν στο 45+1′ ο Γουέλμπεκ έκανε το 2-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Ο ίδιος στο 50′ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά ο Σελς απέκρουσε το κοντινό πλασέ του και στο 70′ ήρθε η ισοφάριση για τη Νότιγχαμ με τρομερή αντεπίθεση. Ο Ζότα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, την κατάλληλη στιγμή έσπασε δίπλα για τον Σόσα που σε κενό τέρμα έγραψε το 2-2. Στο 83′ η Φόρεστ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γκιμπς-Γουάιτ με δεύτερη κίτρινη, αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, με τον Σόσα να έχει κακή επιλογή από θέση βολής μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις:

Μπράιτον: Φερμπρούχεν. Φέλτμαν, Εστουπινιάν (82’ Φέργκιουσον), Ντανκ, Φαν Χέκε, Χίνσελγουντ, Μιτόμα, Γουέλμπεκ, Μπαλέμπα (62’ Βίφερ), Ρουτέ (71’ Ζοάο Πέδρο), Αντινγκρά (62’ Μίντε).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Μορένο (46’ Ζότα Σίλβα), Μιλένκοβιτς, Άινα, Μουρίγιο, Άντερσον (59’ Σόσα), Γουόρντ Πράουζ (46’ Γέιτς), Γκιμπς-Γουάιτ, Χάντσον Οντόι, Ελάνγκα (46’ Ουίλιαμς), Γουντ (72’ Μοράτο)

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ