Jennifer Aniston: Η κρέμα προσώπου που οφείλεται για την νεανική όψη της επιδερμίδας της

Jennifer Aniston: Η κρέμα προσώπου που οφείλεται για την νεανική όψη της επιδερμίδας της

Η Jennifer Aniston στα 55 της χρόνια εξακολουθεί να τραβά όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της, όπως την εποχή των Friends.

Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια της αγαπημένης της makeup artist, Angela Levin, η οποία, όπως αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram, χρησιμοποίησε αποκλειστικά προϊόντα του οίκου Chanel.

Το μυστικό για την πιο αψεγάδιαστη βάση στο μακιγιάζ είναι ένα κι αυτό δεν είναι άλλο από το καλό skincare. Όπως αποκάλυψε η Levin, για την προετοιμασία της επιδερμίδας της, χρησιμοποίησε -μεταξύ άλλων- ένα πολυχρηστικό προϊόν περιποίησης, που χάρισε φως και λάμψη στο πρόσωπό της.

Ο λόγος για το Sublimage Le Soin Perfecteur, το οποίο λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα, primer και illuminator, τελειοποιώντας την επιδερμίδα πριν την εφαρμογή του foundation. Εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, απαλύνει τις ατέλειες και τους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα αισθητά πιο λεία και ενυδατωμένη.

Παράλληλα, τα μαργαριταρένια σωματίδια στη σύνθεση χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα και το πιο όμορφο, νεανικό φινίρισμα στο μακιγιάζ.



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ