Τζούρισιτς: «Χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πάμε ψηλότερα»

Τζούρισιτς: «Χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πάμε ψηλότερα»

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανσερραϊκό, αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρε τη νίκη χάρη στα δύο γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που σκόραρε έχοντας περάσει ως αλλαγή στο ματς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, για τη δική του εμφάνιση αλλά και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη σεζόν.

Όσα είπε ο Τζούρισιτς στην Cosmote TV

«Μπήκα, έκανα το παιχνίδι μου και είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ. Όταν μπαίνεις το τελευταίο 20λεπτο έχεις περισσότερη όρεξη από τους υπόλοιπους που έπαιξαν 70 λεπτά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Το πρωτάθλημα έχει ανέβει και οι ομάδες γίνονται καλύτερες.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, χρειαζόμαστε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πάμε ψηλότερα. Η δουλειά που κάνουμε είναι σημαντική, πρέπει να βλέπουμε όλους αυτούς τους αγώνες σαν να είναι οι τελευταίοι της ζωής μας, σαν τελικοί και να συνεχίζουμε ολοένα και καλύτερα τη δουλειά μας. Υπάρχουν καινούργιοι παίκτες, χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν».

Αλόνσο: «Χαρούμενος που έχω σημαντικούς παίκτες που δίνουν το είναι τους για την ομάδα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Σερραίους, αλλά και στην εμφάνιση του Σέρβου μεσοεπιθετικού. «Χωρίς αμφιβολία κάναμε έναν καλύτερο αγώνα. Στο πρώτο μέρος κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε γκολ. Όμως η ομάδα έλεγξε καλύτερα το ματς και επίσης παίξαμε καλύτερα εκ των έσω και δημιουργήσαμε καταστάσεις και από έξω.

Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος γίναμε πιο επιθετικοί, τελειώσαμε τις φάσεις και είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουμε τα γκολ».

Για τον Τζούρισιτς που μπήκε αλλαγή και σκόραρε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω σημαντικούς παίκτες που δίνουν το είναι τους για την ομάδα».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ