ΑΕΛ: Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί η νίκη στην πρεμιέρα

Το ιδανικό ξεκίνημα στη SL2

Το ζητούμενο για την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2 ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Επιβεβαιώθηκε πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και χρειάστηκε το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη να πάρει το τρίποντο στο 89΄με το γκολ του Κρητικού.

Του Χρήστου Ευθυμίου

Επίσης η πρεμιέρα μας έδειξε πως θα έρχονται να παίξουν οι αντίπαλοι στο AEL FC arena. Θα βάζουν και το πούλμαν πίσω και θα ψάχνουν να κάνουν ζημιά σε κάποια ξαφνική αντεπίθεση όπως έγινε και το Σάββατο.

Χρειάζεται λοιπόν οι φάσεις που δημιουργούν οι “βυσσινί” να γίνονται γκολ κάτι που θα αλλάζει τα δεδομένα σε μια αναμέτρηση. Αυτό θα γίνει μέσα από την καθημερινή δουλειά και αφού οι παίκτες αφομοιώσουν τα θέλω του προπονητή. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και πίστωση χρόνου δεν υπάρχει. Κάτι που παραδέχτηκε και ο Αλέκος Βοσνιάδης στη συνέντευξη τύπου.

Πάντως ομάδα που δημιουργεί φάσεις δεν την φοβάσαι γιατί τα γκολ θα έρθουν. Αυτό ισχύει στο ποδόσφαιρο. Το καλό θα είναι να προηγείται στο σκορ η λαρισινή ομάδα ώστε να αλλάζουν και τα πλάνα των αντιπάλων.

Τεράστια ήταν η βοήθεια του κόσμου που ενώ η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μία και μοναδική ευκαιρία της Καβάλας, στήριξε τους παίκτες και τους έδωσε την απαραίτητη ώθηση για την ανατροπή.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου κατάφερε γιατί περί επιτυχίας πρόκειται να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ Β΄. Όσοι είδατε το ματς θα συμφωνήσετε με αυτό που γράφω μιας και ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε με το μέρος του τη θεά τύχη, καθώς μία φορά το δοκάρι και δύο ανεπανάληπτα χαμένα τετ-α-τετ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ του χάρισαν τον πρώτο πόντο στο πρωτάθλημα.

Αυτή η εμφάνιση σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα έβαλε σε εσωστρέφεια τους “κυανόλευκους” και δεν αποκλείεται με νέο στραβοπάτημα στα Γιάννενα το σαββατοκύριακο να έχουμε ανακατατάξεις.

Γι’ αυτό και η ΑΕΛ πρέπει την Κυριακή να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει το τρίποντο επί του Διαγόρα Ρόδου.

Βέβαια πριν απ’ αυτό το ματς υπάρχει την Πέμπτη το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, μια αναμέτρηση που είναι νοκ άουτ και όλα είναι ανοιχτά.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ