Άκης Σακελλαρίου: Το τροχαίο με τη μηχανή, η κούκλα κόρη του και ο γάμος με τη διακοσμήτρια Τίνα Βασιλικού

Άκης Σακελλαρίου: Το τροχαίο με τη μηχανή, η κούκλα κόρη του και ο γάμος με τη διακοσμήτρια Τίνα Βασιλικού

Ο Άκης Σακελλαρίου αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους αλλά και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που επιθυμούν να «μιλούν» μέσα από τη δουλειά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Ικέτιδες του Αισχύλου, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Μετς όταν οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του και τον παρέσυρε λεωφορείο.

Ο Άκης Σακελλαρίου τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μάλιστα, ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε, ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τόνισε πως είναι καλά και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα “σιδερένιος” κυριολεκτικά, ας το πούμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση. Η εταιρεία παραγωγής θα βγάλει νέα ανακοίνωση σύντομα. Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά θα βγω σύντομα καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείο Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες», είπε ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αποκάλυψε τόσο τον διπλή επέμβαση που έχει κάνει στην γλώσσα του όσο και την εντύπωση που είχε σε παιδική ηλικία πως ήταν ιδιαιτέρως άσχημος.

«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες και τα εμπόδια σε κάνουν να προχωράς. Τα εμπόδια μας κάνουν να είμαστε ενδιαφέροντες σε αυτό το οποίο εκφράζουμε στο σανίδι. Θα σας πω και κάτι πιο προσωπικό. Στην αρχή δεν μιλούσα καλά, είχα μεγάλο χαλινό και χρειάστηκε να κάνω δυο μικρές επεμβάσεις στη γλώσσα μου για να μπορέσω να διαμορφώσω το Ρ», είπε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

«Αν κάποιος έχει ένα πιο ιδιαίτερο πρόσωπο, πολλές φορές είναι και θετικό. Σε εμένα ήταν θετικό γιατί, όταν ήμουν πιτσιρικάς, θεωρούσα τον εαυτό μου πάρα πολύ άσχημο. Οπότε άρχισα να λέω διάφορες χαζομάρες και βλακείες και ανέπτυξα άλλου είδους δραστηριότητες ως πιτσιρικάς. Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής. Προφανώς όλα αυτά είναι κομμάτια παζλ τα οποία συνδέονται. Δηλαδή πως ξεκίνησα να κάνω κάτι λόγω ναρκισσισμού, είχα ανασφάλεια και έλεγα “αχ τι ωραία, με προσέχουν”. Ακόμα και τώρα θεωρώ τον εαυτό μου άσχημο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Άκης Σακελλαρίου.

«Για την τηλεόραση μού γίνονται προτάσεις αλλά έχω πει στον εαυτό μου, μετά και από μια ιστορία που είχα με την υγεία μου, να είναι κάπως τα πράγματα πιο μοιρασμένα και ανθρώπινα. Σε μια πιο υγιή βάση» κατέληξε, ο Άκης Σακελλαρίου.

Είχε πέσει σε κώμα

Ο Άκης Σακελλαρίου τον Δεκέμβριο του 2022 είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πριν 4 χρόνια με την υγεία του, δηλαδή το 2018, όταν είχε προσβληθεί από τη Νόσο των Λεγεωνάριων και είχε πέσει σε κώμα.

«Είναι ένα μάθημα για όλους μας αυτό. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με πήγε στον προσωπικό μου γιατρό, ο οποίος είχε λάβει την ακτινογραφία που είχα κάνει το ίδιο πρωί στην Πάτρα. Με το που με άφησε λοιπόν ο Αλέξανδρος, μου λέει ο γιατρός μου “έτσι όπως είσαι, φύγε και πήγαινε στο νοσοκομείο Σωτηρία”. Μπήκα στο ταξί και προφανώς λιποθύμησα. Έχασα τις αισθήσεις μου» ανέφερε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου. «Όταν ξύπνησα μετά, ήμουν σε ένα κρεβάτι που δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η επόμενη στιγμή είναι με καλώδια στην εντατική και θυμάμαι ότι έστειλα ένα μήνυμα στη Θέμιδα Μαρσέλλου. Της είπα ότι δεν θα τα καταφέρω να έρθω στην Κρήτη. Όταν ξύπνησα από το κώμα, όταν με έβγαζαν από την εντατική για να με πάνε στον θάλαμο, είχα την εντύπωση ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά μου είπαν ότι κοιμόμουν 10 ημέρες» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Σίγουρα αυτή η περιπέτεια σου αφήνει έναν φόβο και ξεσκαρτάρεις γρήγορα τι και πώς. Όχι ανθρώπους, αλλά δύσκολες καταστάσεις, τις κάνεις στη μπάντα και προχωράς. Πλέον έχω μια πιο μαλακή αντιμετώπιση για τα πράγματα. Νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Από τις περιπέτειες της υγείας πάντα μένει κάτι», έχει εξομολογηθεί σε άλλη του συνέντευξη ο Άκης Σακελλαρίου.

Προσωπική ζωή

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένος εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Τίνα Βασιλικού και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει έναν γιο τον Ορέστη, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας και μία κόρη, τη Σμαράγδα.

Ο ίδιος αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σπάνια κάνει αναφορές στην οικογένειά του στις συνεντεύξεις του.

Με την κούκλα κόρη του, Σμαράγδα Σακελλαρίου σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση

Μπαμπάς και κόρη έχουν μία πολύ δεμένη σχέση και η κόρη του, στο παρελθόν έχει ανεβάσει στο TikTok βίντεο με τον μπαμπά της όπου τον είχε καταγράψει να χορεύει.

Στο εν λόγω βίντεο, ο ηθοποιός χορεύει τη μεγάλη επιτυχία των ‘80’s, «Smalltown Boy» των Bronski Beat, η οποία κυκλοφόρησε το 1984, με την ανάρτηση να γίνεται viral.

@smaragda.sak OPA OPA EP #80s #disco #80smusic #fyp ♬ Smalltown Boy – Bronski Beat

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η νεαρή Σμαράγδα αναρτά βίντεο με τους γονείς της, αφού η ίδια κατά το παρελθόν έχει «ανεβάσει» βίντεο και με τη μητέρα της.

@smaragda.sak Outfit check with her daughters 🪭 #summervibes #goldenretriever #paros #islandlife #islandgirl #fypgreece #besforyougamww #bes #summeringreece #easter ♬ original sound – 🎧🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Σμαράγδα Σακελλαρίου υπήρξε το μοντέλο του Μιχαήλ Βαρθακούρη (σ.σ ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου) στην πρώτη του έκθεση φωτογραφίες με τίτλο «Πλην Πυρός», που ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και στη γυναίκα.

Όσο σπάνια εντοπίζεται σε κοινές εμφανίσεις με την οικογένειά του άλλο τόσο σπάνια μιλάει γι’ αυτήν σε συνεντεύξεις του. «Δεν θέλω να πάρουν την τελειομανία μου με τίποτα. Να πάρουν την χαλαρότητα, την υπομονή», είχε πει ο Άκης Σακελλαρίου στην εκπομπή Dot για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να πάρουν τα παιδιά του από εκείνον.

Στην ευχή του Μίνου Θεοχάρη, να πάρουν την «καλοκαρδοσύνη» του ηθοποιού, εκείνος τόνισε ότι είναι ένα χαρακτηριστικό που ήδη έχουν τα παιδιά του. «Στα πρακτικά θα ήθελα να πάρουν την επιμονή να κυνηγήσουν κι αυτά το όνειρό τους. Κάτι το οποίο συνέβη σε μένα και σε όλους μας και είμαστε τυχεροί. Θεωρία είναι, αλλά γίνεται και πράξη», πρόσθετε ο ηθοποιός.

O Άκης Σακελλαρίου με την κόρη του, Σμαράγδα και τη Melia Kreiling

Facts για τον Άκη Σακελλαρίου

Είναι 62 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Ρούλας Πατεράκη.

Συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στην Αμερική, στη Δραματική Σχολή της Στέλλας Άντλερ και στο HB STUDIO.

Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και με κρατικό βραβείο.

 

 



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ