Αλμέιδα: «Όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς»

Αλμέιδα: «Όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς»

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως η Ένωση έκανε τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των δύο τερματοφυλάκων.

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

«Κάναμε τα πάντα για να το κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες και ο αντίπαλος είχε κάποιες. Το ματς τελείωσε 0-0. Σε ένα τέτοιο παιχνιδι όταν έχεις ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας όσο και ο δικός μας τα πήγαν καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Ντονάτι: «Χαρούμενοι για το αποτέλεσμα – Πρέπει όμως να σκοράρουμε περισσότερο»

Ο Μάσιμο Ντονάτι μίλησε μετά την «λευκή» ισοπαλία της Athens Kallithea με την ΑΕΚ και δήλωσε ότι είναι χαρούμενος από το αποτέλεσμα αλλά ότι πρέπει να βάζει περισσότερα γκολ η ομάδα του.

Όσα είπε ο Ντονάτι: «Είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα, από την μια πλευρά όμως όχι τόσο πολύ γιατί δεν σκοράραμε. Αλλά είναι σημαντικό που πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για εμάς τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα με κάθε δυσκολίες το καθένα. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς μια νίκη και να σκοράρουμε περισσότερο».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ