Ίντερ – Μίλαν 1-2: Πήρε το ντέρμπι με γκολ του Γκάμπια στο 89′ (vid)

Ίντερ – Μίλαν 1-2: Πήρε το ντέρμπι με γκολ του Γκάμπια στο 89' (vid)

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ίντερ για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A καθώς επικράτησε με 2-1 στο «Μεάτσα» και πήρε ανάσα μετά το κακό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Στους οκτώ βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες, θρίαμβος από την άλλη για τον Πάολο Φονσέκα που ήταν σε μεγάλη πίεση.

Οι «ροσονέρι» απείλησαν πρώτοι όταν στο 6ο λεπτό ο Ράιντερς έδωσε όμορφα στον Μοράτα που πλάσαρε από το πέναλτι, αλλά είδε τον Ζόμερ να διώχνει και στο 10′ ο Πούλισικ με ωραία ενέργεια και τελείωμα έκανε το 0-1. Στο 15′ η Ίντερ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Λαουτάρο ο οποίος στο 27′ βρήκε τον Ντιμάρκο που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 42′ ο Μενιάν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τουράμ.

Ο Ζόμερ νίκησε Λεάο και Ράιντερς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και στο 68′ το σουτ του Έιμπραχαμ πέρασε μόλις έξω. Λεάο και Λαουτάρο είχαν από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα στη συνέχεια και στο 89′ ήρθε η λύτρωση για τη Μίλαν. Ο Ράιντερς εκτέλεση φάουλ και ο Γκάμπια με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στην τελευταία φάση του ματς ο Οκαφόρ έχασε απίθανη ευκαιρία και για τρίτο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Ίντερ: Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο, Παβάρ, Ντάμφρις (63’ Νταρμιάν), Μπαζτόνι (84’ Κόρσλο Αουγούστο), Μχιταριάν (63’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (63’ Ασλάνι), Μπαρέλα (74’ Ζιελίνσκι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ

Μίλαν: Μενιάν, Τομόρι, Ερναντές, Έμερσον, Γκάμπια, Ράιντερς, Φοφανά, Πούλισικ (78’ Οκαφόρ), Λεάο (87’ Τσουκβουέζε), Μοράτα (78’ Λόφτους Τσικ), Έιμπραχαμ (90+3’ Πάβλοβιτς)

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ