Νέα σεζόν για το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ

theatriko ergastiri kileler

Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ ολοκλήρωσε και φέτος τη θεατρική σεζόν με την παρουσίαση, στα πλαίσια της Τέχνης στην Αυλή, της performance πάνω στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη. Είχαν προηγηθεί με μεγάλη επιτυχία το έργο του Ρομπέρ Τομά «Παγίδα ή Διπλό Παιχνίδι», το βασισμένο στην ομώνυμη γαλλική ταινία Δυο γυναίκες τρεις βαλίτσες και γω και τέλος οι «Παρα–φόνισσες». Μία performance, τρία θεατρικά έργα και δέκα παραστάσεις και παράλληλες εκδηλώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής θεατρική σεζόν δυναμικά, το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ είναι έτοιμο να ξεκινήσει την καινούρια θεατρική σαιζόν. Για το λόγο αυτό καλεί στην πρώτη συνάντηση της νέας περιόδου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2025, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας και ώρα 21.00, όσους έχουν την επιθυμία να συμμετάσχουν ενεργά στις νέες θεατρικές δράσεις του εργαστηρίου για την περίοδο 2024 – 2025.

Η πρόσκληση αφορά παλαιά και καινούρια μέλη που θα ήθελαν να δοκιμαστούν ενεργά στο θέατρο. Δεν είναι προαπαιτούμενο η προηγούμενη θεατρική εμπειρία, παρά μόνο η καλή διάθεση, η αγάπη για το θέατρο και η όρεξη για ομαδική δουλειά. Πληροφορίες: 6980477621 Γιώργος Μπόζαρλης.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ