Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε σε εκδήλωση και… τον μπέρδεψαν με τον αδερφό του Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε σε εκδήλωση και… τον μπέρδεψαν με τον αδερφό του Γουίλιαμ

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι οι πιο εύκολοι για τον πρίγκιπα Χάρι. Ο δούκας του Σάσεξ βλέπει το πρόσωπό του στα μίντια πιο συχνά από ότι θα ήθελε, ενώ ουκ ολίγα κείμενα έχουν γραφτεί τόσο για τη σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ και τη ζωή του στις ΗΠΑ όσο και για τις κόντρες του με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας – και ιδιαίτερα με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τα δύο (πρώην) αχώριστα αδέρφια έχουν φτάσει στο σημείο να μην μιλάνε μεταξύ τους και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Κέιτ Μίντλετον, έως τώρα φαίνεται να υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσά τους.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να μην μπορεί να βρει ηρεμία και να ξεφύγει από τη σκιά του αδερφού του, όπου κι αν βρεθεί. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα, ήταν καλεσμένος μαζί με την 43χρονη (πρώην) ηθοποιό σύζυγό του σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο σπίτι του σταρ του Χόλιγουντ Κέβιν Κόστνερ στην Καλιφόρνια.

Εκτός του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν και άλλα γνωστά ονόματα, όπως οι ηθοποιοί Τζεφ Μπρίτζες και Ρομπ Λόου, αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής Ρίτσαρντ Μαρξ.

Μάλιστα, ο τελευταίος ψυχαγώγησε και τους καλεσμένους, ερμηνεύοντας μερικά γνωστά κομμάτια του. Μετά το τέλος της της μίνι-συναυλίας, ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να τον συγχαρεί, η γυναίκα του Ρίτσαρντ Μαρξ, Ντέιζι Φουέντες, απαθανάτισε τη στιγμή και την ανέβασε στα social media.

Το μεγάλο λάθος ήταν άλλο: τάγκαρε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο story της. Για την ακρίβεια αντί για τον δούκα του Σάσεξ, έκανε ταγκ τον λογαριασμό στο Instagram του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Άλλος πρίγκιπα έβλεπε, άλλον τάγκαρε.

Η ίδια μπορεί να το κατάλαβα γρήγορα και να το διόρθωσε, το κακό είχε γίνει όμως, καθώς κάτι «λαγωνικά» πρόλαβαν να κάνουν το screenshot και πλέον η εικόνα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ