Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον συλληφθέντα αγρότη από τον Αλμυρό

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον συλληφθέντα αγρότη από τον Αλμυρό

[367411] ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΒΟΪ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων σε ανακοίνωσή καταγγέλλει κάθε προσπάθεια που γίνεται προκειμένου «να  συνδεθεί με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και την ΠΕΜ η πρόσφατη σύλληψη αγρότη από τον Αλμυρό, κατηγορούμενο για χασισοκαλλιεργεια, που συμμετείχε στην  περυσινή αγροτική κινητοποίηση στο Σύνταγμα.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «ο συγκεκριμένος αγρότης συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα με ομάδα αγροτών που ήταν εχθρική προς την ΠΕΜ και το οργανωμένο σε αγροτικούς συλλόγους και ομοσπονδίες αγροτικό κίνημα. Όχι μόνο δεν είχε ηγετικό ρόλο στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, όπως παρουσιάζεται προκειμένου να σπιλωθεί η αγροτική κινητοποίηση, αλλά ήταν από αυτούς που μιλούσαν για συλλαλητήριο – “βόλτα και σουλάτσο” στην Αθήνα. Έχουμε βέβαια εμπειρία από τέτοιους που κάθε φορά με τον μανδύα του “αγωνιστή” και του “ανεξάρτητου” προσπαθούν να προβοκάρουν, να διασπούν τον αγώνα και να βοηθούν τις κυβερνήσεις. Αυτές οι προσπάθειες σπίλωσης του αγώνα μας κάθε φορά πέφτουν στο κενό γιατί οι αγρότες  ούτε πίνουμε χόρτο ούτε τρώμε κουτόχορτο.

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα ότι η ΠΕΜ, οι Ομοσπονδίες και οι Αγροτικοί Σύλλογοι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε χρήση οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας. (…)»

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ