Πάτρα: Γατάκι… θάφτηκε στο τσιμέντο σε οικοδομικά έργα

Πάτρα: Γατάκι... θάφτηκε στο τσιμέντο σε οικοδομικά έργα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους  οι πυροσβέστες και οι κάτοικοι της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Πάτρας, όταν είδαν ένα μικρό γατάκι να έχει στην κυριολεξία «θαφτεί» κάτω από το τσιμέντο.

Όπως μεταδίδει το gnomip.gr, το νιαούρισμά του κινητοποίησε χθες Κυριακή 22.09 το πρωί τους κατοίκους της περιοχής. Έψαξαν σε ένα ερειπωμένο κτίριο, μάταια όμως, γιατί άκουσαν μεν το «κλάμα», δεν μπορούσαν όμως να εντοπίσουν πουθενά το ζωάκι. Πίστευαν πως κάπου είχε εγκλωβιστεί και δεν μπορούσε να βγει, δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι θα το έβρισκαν… τσιμεντωμένο κάτω από το πεζοδρόμιο.

Τελικά, κάλεσαν την Πυροσβεστική, και μετά από προσπάθειες με το νιαούρισμα του ζώου να τους «καθοδηγεί» έσκαψαν το σκαλί που είχε καλυφθεί με τσιμέντο και το γατάκι σώθηκε.

Όσοι αναζητούσαν το γατάκι άκουγαν μεν το «κλάμα» του, δεν μπορούσαν όμως να το εντοπίσουν

Κάτοικοι και πυροσβεστική έσκαψαν το σκαλί που είχε καλυφθεί με τσιμέντο

Το φρόντισαν φοιτητές

Το κατατρομαγμένο ζωάκι, πιθανόν είχε τρυπώσει κάτω από το σκαλοπάτι του σπιτιού κατά την ημέρα των εργασιών χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, με αποτέλεσμα να θαφτεί στο τσιμέντο.

Παρελήφθη από φοιτητές που διαμένουν στην περιοχή, οι οποίοι το τύλιξαν με κουβέρτα γιατί έτρεμε, του έδωσαν τροφή και το κράτησαν στην αγκαλιά τους για ώρες, μέχρι να συνέλθει.

Το ζωάκι μάλλον είχε κρυφτεί κάτω από το σκαλοπάτι πριν ξεκινήσουν οι εργασίες

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ