Πώς σας επηρεάζει η εποχή του Ζυγού, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς σας επηρεάζει η εποχή του Ζυγού, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η εποχή του Ζυγού θα μπορούσε να είναι η πύλη για το μέλλον σας

Αυτή την εποχή του χρόνου, η εποχή του Ζυγού, που κυβερνάται από το ζώδιο που συμβολίζεται από τη ζυγαριά, σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε τις συνεργασίες σας, να φέρετε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας, να διαπραγματευτείτε και να μεσολαβήσετε στις συγκρούσεις για να επιφέρετε περισσότερη ειρήνη και δικαιοσύνη και αρμονία στην κορυφή της λίστας σας.

Το 2024, η εποχή του Ζυγού είναι επίσης μια στιγμή για να αγκαλιάσετε μια τεράστια, εκπληκτική αλλαγή, δεδομένου ότι φιλοξενεί μία από τις μεγάλες εκλείψεις της χρονιάς: την ηλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου. Ο Δίας θα είναι επίσης ανάδρομος σε μεγάλο μέρος της εποχής του Ζυγού, ενθαρρύνοντάς σας να το κάνετε εσωτερική δουλειά για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και να αμφισβητήσετε τους κανόνες σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

Εποχή Ζυγού: Τι να περιμένετε το 2024

Αν και ο ήλιος κινείται μέσω του Ζυγού κάθε χρόνο, η σελήνη και οι άλλοι πλανήτες έχουν ο καθένας τα δικά του μοναδικά μονοπάτια στον ουρανό, δημιουργώντας μια μοναδική αστρολογική εικόνα της εποχής του Ζυγού που διαφέρει από το ένα έτος στο άλλο.

Μετά την τρίτη ανάδρομη πορεία του Ερμή του έτους, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μεταφορών και της τεχνολογίας θα έχει προχωρήσει για σχεδόν ένα μήνα μόλις ξεκινήσει η σεζόν του Ζυγού, οπότε είναι πιθανό να αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε ότι μπορείτε να χτίσετε δυναμική στις προσπάθειες.

Η δεύτερη εποχή έκλειψης θα είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού, με την τέταρτη και τελευταία έκλειψη του έτους – έκλειψη Ηλίου και νέα Σελήνη – να πέφτει στον Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου. Αναμένετε μεγάλες μετατοπίσεις, ιδιαίτερα σχετικές στις σχέσεις ένας προς έναν, την ομορφιά και τα χρήματα, τα οποία είναι θέματα Ζυγού και Αφροδίτης.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και του σεξ, θα κινηθεί μέσω του ζωδίου του Καρκίνου από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου (που εκτείνεται σε όλη την εποχή του Ζυγού και τις πρώτες δύο εβδομάδες της σεζόν του Σκορπιού). Καθώς περνάει μέσα από τον συμπονετικό, συναισθηματικό, εγγενώς φροντιστικό και αυτοπροστατευτικό Καρκίνο, είναι πιο πιθανό τα συναισθήματά σας να λειτουργήσουν ως ώθηση για τις πράξεις σας και να επηρεάσουν την ενέργειά σας περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Να τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο αυτή την εποχή του Ζυγού

Κριός

Επειδή ο ήλιος με αυτοπεποίθηση διασχίζει τον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας τώρα, η εποχή του Ζυγού Κριοί σας ενθαρρύνει να μηδενίσετε την πιο στενή σας φιλία, σχέση και επαγγελματική συνεργασία. Δεν μπορείτε παρά να σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους βρίσκεστε εκεί για τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους πιο στενούς δεσμούς σας και επίσης να σκεφτείτε πώς εμφανίζονται για εσάς. Η αμοιβαιότητα είναι απαραίτητη, και αν κάποιος δεν δίνει τόσα όσα εσείς, ίσως είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τη σύνδεση.

Ταύρος

Το ταξίδι του ήλιου στον έκτο οίκο της ρουτίνας και της ευεξίας σας φέρνει την προσοχή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στους τρόπους με τους οποίους φροντίζετε για την εσωτερική σας ισορροπία, Ταύροι. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε για να δοκιμάσετε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, να αναδιοργανώσετε το γραφείο στο σπίτι σας ή να εξορθολογίσετε τις δεσμεύσεις σας, ώστε να εστιάσετε ακόμη πιο αποκλειστικά σε έργα που ευθυγραμμίζονται με τους μεγαλύτερους στόχους σας.

Δίδυμοι

Η εποχή της Παρθένου μπορεί πραγματικά να σας εμπνεύσει να επιβραδύνετε λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως, επειδή ο ήλιος περνάει μέσα από τον τέταρτο οίκο της οικιακής ζωής σας, ενθαρρύνοντάς σας να είστε λίγο περισσότερο σπίτι, Δίδυμοι. Αλλά μόλις γλιστρήσει στον Ζυγό, είναι μια εντελώς νέα ατμόσφαιρα γιατί ο ήλιος στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης τροφοδοτεί την επιθυμία σας να φλερτάρετε, να συνδεθείτε, να είστε αυθόρμητοι, να είστε παιχνιδιάρικοι και να κλίνετε στις καλλιτεχνικές σας παρορμήσεις. Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές περιόδους του χρόνου για εσάς, Δίδυμοι — απολαύστε την!

Καρκίνος

Τον τελευταίο μήνα, καθώς ο ήλιος πέρασε μέσα από την Παρθένο, βρισκόταν στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, που είναι μια υπερ-κοινωνική ζώνη, οπότε το πρόγραμμά σας πιθανότατα να έχει ξεσπάσει με τις υποχρεώσεις και τις συναντήσεις με φίλους, Καρκίνοι. Τώρα που βρίσκεστε στον τέταρτο οίκο της ζωής σας στο σπίτι, θα διαπιστώσετε ότι ο ρυθμός της ζωής γίνεται λίγο πιο αργός και πιο άνετος. Μπορείτε να εστιάσετε ακόμη περισσότερο σε ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι: τους δεσμούς με τον κοντινότερο και τον αγαπημένο σας.

Λέων

Το φθινόπωρο μπορεί να εμπνεύσει μερικούς ανθρώπους να επιβραδύνουν και να ξεκουραστούν περισσότερο, αλλά αυτό μάλλον δεν θα ισχύει για εσάς, Λέοντες. Όλα αυτά χάρη στον κυβερνήτη σας, τον ήλιο με αυτοπεποίθηση, που κινείται στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, που είναι ένα από τα πιο κοινωνικά μέρη για να βρίσκεται. Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προσκλήσεις για παρέα με φίλους, τις ευχάριστες ώρες μετά τη δουλειά, τα ταξίδια σε κοντινές αποστάσεις και τις προπονήσεις με φίλους, μπορεί να διατρέχετε τον κίνδυνο να σας ταλαιπωρήσει, οπότε φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο για επαναφόρτιση της αυτοφροντίδας .

Παρθένος

Το ταξίδι του ήλιου στο ζώδιό σας είναι πάντα υπέροχο γιατί είναι η εποχή των γενεθλίων σου, Παρθένοι. Αυτό μπορεί να σας κάνει να φωτίσετε το δωμάτιο ακόμα περισσότερο από το συνηθισμένο. Αλλά τώρα που έχει γλιστρήσει στο δεύτερο σπίτι του εισοδήματός σας, μπορείτε να τραβήξετε οποιεσδήποτε ιδέες μεγάλης εικόνας ή έργα πάθους που έχετε βάλει γύρω σας και να τα μετατρέψετε πραγματικά σε κάτι συγκεκριμένο. Θα είστε πρόθυμοι να αρχίσετε να βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να βλέπετε το όραμά σας να ζωντανεύει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οτιδήποτε πάνω στο οποίο εργάζεστε είναι επίσης σύμφωνο με τις αξίες σας, καθώς αυτό είναι το μυστικό για να πετύχετε τώρα.

Ζυγός

Καλώς ήρθατε στην εποχή σας, Ζυγοί! Η εποχή της Παρθένου μπορεί να είναι λίγο νυσταγμένη επειδή ο ήλιος περνάει μέσα από τον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, αλλά τώρα που ο ήλιος λάμπει σε εσάς και στον πρώτο σας οίκο του εαυτού σας, μπορείτε να μπείτε στο προσκήνιο. Θα έχετε περισσότερη επίγνωση του πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας, ίσως ακόμη και να εμπνευστείτε για να ανανεώσετε τον ιστότοπο, τις επαγγελματικές σας κάρτες ή την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε να πετύχετε. Ξεκινήστε να λέτε αυτούς τους στόχους δυνατά, καθώς αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίησή τους.

Σκορπιός

Με τον ήλιο στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας τώρα, Σκορπιοί, είναι σχεδόν σαν να είστε στα παρασκήνια, να ξεκουράζεστε, να ονειρεύεστε και ίσως επίσης να περιμένετε με ανυπομονησία να βγείτε κάτω από τα λαμπερά φώτα. Μπορεί να είστε ικανοί να δώσετε προτεραιότητα στον αυτοστοχασμό και να μάθετε από τα όνειρά σας. Θα ωφεληθείτε επίσης από την καλλιέργεια της ψυχολογικής σας ευεξίας με μια πρακτική νου-σώματος, όπως το ημερολόγιο ή ο διαλογισμός.

Τοξότης

Ενώ ο γεμάτος αυτοπεποίθηση ήλιος διασχίζει τον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης, Τοξότες, σίγουρα θα είστε ακόμα πιο κοινωνικοί και θα φροντίζετε τις σχέσεις σας με φίλους και συναδέλφους. Εάν υπάρχει μια μακροπρόθεσμη φιλοδοξία στην οποία θέλετε να τείνετε, οι συναλλαγές ιδεών με άλλους μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με το καλύτερο σχέδιο παιχνιδιού για να το κάνετε πραγματικότητα. Θα νιώσετε επίσης καθησυχασμένοι ότι είστε μέρος μιας κοινότητας που σας κάνει να νιώθετε ότι σας βλέπουν και σας εκτιμούν για αυτό που φέρνετε στο τραπέζι.

Αιγόκερως

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εποχής της Παρθένου, μπορεί να είστε πιο πρόθυμοι να κάνετε άλματα πίστης, να ταξιδέψετε, να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας απορροφώντας γνώσεις, Αιγόκεροι. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον δέκατο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας κατά τη διάρκεια της σεζόν του Ζυγού, μπορείτε να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε τον τελευταίο μήνα για να προωθήσετε την επαγγελματική σας θέση. Τώρα είναι η στιγμή για να αναλάβετε μια ηγετική θέση ή να βάλετε το καπέλο σας στο ρινγκ για περισσότερη ευθύνη. Πιθανότατα δεν μπορείτε παρά να κάνετε μια νικηφόρα είσοδο σε υψηλότερους στόχους.

Υδροχόος

Αν έχετε την επιθυμία για να απαλλαγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, να δείτε νέα αξιοθέατα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και γενικά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από την εποχή του Ζυγού, Υδροχόοι. Κάντε ένα σημείο για να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας για να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά να επιτύχετε και τι θα σας φέρει τη μεγαλύτερη αίσθηση ολοκλήρωσης, είτε πρόκειται για τη συνεργασία με έναν μέντορα, την εγγραφή σε ένα μάθημα ή τον προγραμματισμό μιας παγκόσμιας εμπειρίας.

Ιχθύς

Η εποχή του Ζυγού είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με έναν ακόμα πιο ουσιαστικό τρόπο με τον κοντινότερο και αγαπημένο σας, Ιχθύς, χάρη στο ταξίδι του ήλιου με αυτοπεποίθηση στον όγδοο οίκο των συναισθηματικών δεσμών και της οικειότητας. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ιδιαίτερα σίγουροι όταν εκφράζετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες τώρα και θα συνειδητοποιήσετε επίσης τι ενισχύει την αίσθηση άνεσης και ασφάλειας – σωματικά και συναισθηματικά. Το να εμπιστευτείτε διαίσθηση και ένστικτο μπορεί να είναι πραγματικά ενθαρρυντικό.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος το Tik Tok στην Αμερική;

Τέλος το Tik Tok στην Αμερική;

Η πλατφόρμα κατηγορήθηκε ότι αποτελεί “εθνική απειλή” αλλά ο ιδιοκτήτης τώρα αντεπιτίθεται.  Το TikTok αντιδρά στην απειλή απαγόρευσης…