Σιμεόνε: «Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας – Τα γκολ θα έρθουν

Σιμεόνε: «Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας – Τα γκολ θα έρθουν

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, κράτησε τα θετικά από την απόδοση της ομάδας του στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο την Κυριακή, που ήταν η τρίτη εφετινή σε έξι αγωνιστικές στη LaLiga.

Η Ατλέτικο διέσωσε έναν βαθμό στο «Βαγέκας» χάρη στο τέρμα του Κόνορ Γκάλαχερ μετά την ανάπαυλα μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Ίσι Παλαζόν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Σιμεόνε υποχώρησε στην τέταρτη θέση με 12 βαθμούς, έξι πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και δύο από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για ένα τέρμα. Μετά είδαμε ένταση, συμμετοχή, πολύ κόσμο στο αντίπαλο μισό, να επιτίθεται με διαφορετικούς τρόπους», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους.

«Πάντα εστιάζω στα θετικά, στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά είχαμε και ευκαιρίες να σκοράρουμε… Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Κοιτάζω τους αγώνες του πρωταθλήματος με τον ίδιο ενθουσιασμό και αντιμετωπίζω τον καθένα σαν να ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε αυτό το μονοπάτι».

Η κορυφαία φετινή μεταγραφή της Ατλέτικο, ο Χουλιάν Άλβαρεζ, κόντεψε να βρει δίχτυα μετά από 20 λεπτά, αλλά η ευκαιρία του σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Αργεντινό επιθετικό να μην έχει βρει ακόμα τη φόρμα του, με ένα γκολ σε έξι παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, ο Σιμεόνε είναι σίγουρος ότι ο Άλβαρεζ και οι υπόλοιποι επιθετικοί του θα βρουν την φόρμα που τους λείπει.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα γκολ θα έρθουν. Το πρόβλημα είναι όταν οι επιθετικοί δεν έχουν ευκαιρίες για γκολ», είπε ο Αργεντινός προπονητής.

«Σήμερα μου άρεσε ο Χουλιάν που έπαιζε στα αριστερά, με πολλή προσπάθεια. Ο Κορέα έπαιξε πολύ καλά… και ο Γκριζμάν πίεσε την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο. Ήμουν ευχαριστημένος με το δεύτερο ημίχρονο».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ