ΑΕΚ: Όταν οι «σπόντες» κάνουν θόρυβο

ΑΕΚ: Όταν οι «σπόντες» κάνουν θόρυβο

Κι όμως, αν ειπωθεί πως το αναπάντεχο 0-0 με την Καλλιθέα δεν άφησε «σημάδια» στην ΑΕΚ, μάλλον θα είναι ψέμα. Γιατί με την προϋπόθεση πως θέλεις να αφουγκραστείς το όλο κλίμα, διαπιστώνεις πως «κάτι περίεργο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Ειπώθηκε στα ενδότερα της ομάδας πως ο Μάριος Ηλιόπουλος θα αναζητήσει τιακριβώς συμβαίνει για τα λεγόμενα κακώς κείμενα.

Κυρίως για το θέμα των τραυματισμών που δεν μπορεί όλοι να αποδίδονται στην ατυχία, ούτε στο σκληρό παιχνίδι των (όποιων) αντιπάλων. Και επίσης, στα σχέδια του ιδιοκτήτη είναι να μιλήσει με τους αρμόδιους, να τους ακούσει, να πληροφορηθεί τα καθέκαστα και εν τέλει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Α, να τα πει και με τον Αλμέιδα! Πώς είπατε; Τι σημαίνει «και με τον Αλμέιδα»; Μήπως από τον κόουτς θα έπρεπε να εκκινήσει αυτή τη διαδρομή του ένας λάτρης των γρήγορων κινήσεων που θέλει να μηδενίσει τον χρόνο, άρα να βρει σύντομα τη λύση;

Υπό κανονικές συνθήκες, αμέσως απευθύνεσαι στον προπονητή. Τον ρωτάς ευθέως «τι τρέχει», ακούς όλες τις εξηγήσεις που αυτός θα δώσει και ακολούθως προχωράς στο επόμενο βήμα.

Τις δέχεσαι, οπότε από κοινού βρίσκετε τι πρέπει να συμβεί ώστε να γυρίσει η σελίδα. ‘Η τις απορρίπτεις, δηλαδή έχεις στην ουσία «ακυρώσει» τον (όποιο) προπονητή που δεν μπορεί να προστατεύσει ή να διατηρήσει σε τοπ επίπεδο τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Την περιουσία της ομάδας, με απλά λόγια.

Υπάρχει, ωστόσο, κάτι ακόμη: μέσα στο μπαράζ από «σπόντες» που παρατηρούν οι υποψιασμένοι, βγαίνει στην επιφάνεια το μείζον θέμα του γηπεδικού. Τι ακριβώς κρύβεται κάτω από την …επιφάνεια ενός πράσινου χαλιού! Είναι, άραγε, ευπαθείς οι ποδοσφαιριστές;

Τρέχουν ή γυμνάζονται σε κακούς αγωνιστικούς χώρους; Μήπως δεν γίνεται η σωστότερη δυνατή συντήρηση και προκύπτει ένα αποτέλεσμα που σε κανέναν δεν αρέσει; ‘Η, τέλος, παρέλαβε η νυν διοίκηση τις εγκαταστάσεις των Σπάτων και το προπονητικό κέντρο στο όχι τοπ επίπεδο;

Συμπερασματικά, μια απορία αναφύεται: τι ακριβώς γίνεται με όλα αυτά που ακούγονται στην κοινωνία της ΑΕΚ;

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ