Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ: Επισημάνσεις ως προς την ορθή τήρηση του αθλητικού νόμου για την ασφάλεια των φιλάθλων και την καθαριότητα του γηπέδου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει σε όλους τους φιλάθλους της βάσει των διατάξεων του αθλητικού νόμου, ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι άσκοπες μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών κατά τη διάρκεια του αγώνα εντός και εκτός του γηπέδου, μετά την είσοδο τους στις εξέδρες και τον απαραίτητο έλεγχο τους από τις αστυνομικές αρχές.
Το ίδιο ισχύει και κατά το διάλειμμα του ημιχρόνου.
Εξαιρούνται αυτού του κανόνα μόνο μεμονωμένες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Επίσης υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό ότι ρητώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εντός του γηπέδου πώληση και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια του αγώνα, από όλους τους φιλάθλους.
Ζητούμε από τις αστυνομικές αρχές της Λάρισας κατά τη διεξαγωγή των αγώνων, να απομακρύνουν όλες τις καντίνες από τα περίχωρα του γηπέδου, οι οποίες παρανόμως είτε εισέρχονται στο προαύλιο του γηπέδου είτε σταθμεύουν επί της Εθνικής οδού πλησίον του Arena , καταλαμβάνοντας τμήμα αυτής.
Παρακαλούμε επίσης τους φιλάθλους μας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα και στο πέρας αυτού, να τοποθετούν όλα τα απορρίμματα τους στους ειδικούς κάδους και όχι στα καθίσματα ή στα διαζώματα του γηπέδου.
Η καθαριότητα είναι βασική υποχρέωση της ΠΑΕ αλλά η καλή συντήρηση του αποτελέσματος είναι ευθύνη όλων.
Έχουμε αναφερθεί και στο πρόσφατο παρέλθουν ότι για τη σημερινή κατάσταση του χλοοτάπητα του arena (σε ένα γήπεδο που συντηρούνταν από τη ΠΑΕ ΑΕΛ καθ’ όλη τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς) ευθύνη φέρει σε σημαντικό βαθμό και η διεξαγωγή συναυλιών κατά τη θερινή περίοδο χωρίς στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης.
Επίσης το σύστημα αποστράγγισης του γηπέδου, είναι γνωστό αρχής γενομένης της κατασκευής του ότι παρουσιάζει δομικά προβλήματα.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η ΠΑΕ ΑΕΛ και φέτος εκτελεί εντατικές εργασίες και αναδομεί όλο τον χλοοτάπητα του γηπέδου arena.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας τόσο στο ποιοτικό όσο και στο αισθητικό επίπεδο, θα είναι ορατά σε ένα περίπου μήνα από σήμερα.
Από αύριο Τετάρτη θα τοποθετηθούν στο γήπεδο απωθητικά πουλιών με δύο ειδικά κανόνια κρότου, σε μία επιπλέον προσπάθεια να αποτρέψουμε και να απομακρύνουμε τα σμήνη αυτών των πουλιών, έχοντας ως αντίκτυπο τις συνεχείς ρίψεις των περιττωμάτων τους.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ