Αποχαιρέτησε την Προεδρική Φρουρά ο εύζωνας που δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του

Αποχαιρέτησε την Προεδρική Φρουρά ο εύζωνας που δάκρυσε στην τελευταία υπηρεσία του

Την Προεδρική Φρουρά αποχαιρέτησε ο εύζωνας Γιώργος Τσιούλος, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο με τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας.

Το βίντεο που ανήρτησε στα social media η αδελφή του έγινε viral –όπως και το προηγούμενο, με αρκετούς να επαινούν τους Εύζωνες για τις αξίες και τα ιδανικά τους.

Στο βίντεο που είναι από το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς, ο Γιώργος Τσιούλος «αποχαιρετά» τον συνάδελφό του με τον οποίον ήταν «ταίρι» στις υπηρεσίες αγκαλιάζοντάς τον, με τους συναδέλφους τους να τους χειροκροτούν.

«Τιμή μου που υπηρετήσαμε μαζί, τιμή μου που σε γνώρισα, τιμή μου που το ζήσαμε μαζί όλο αυτό… όλα τα υπόλοιπα έρχονται» σχολίασε το «ταίρι» του Γιώργου Τσιούλου στις υπηρεσίες της Προεδρικής Φρουράς.

O ίδιος αναδημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram: «Που να εξηγώ. Όποιος ξέρει, ξέρει. Σας ευχαριστώ για όλα» , έγραψε ο Γιώργος Τσιούλος.

Δείτε το βίντεο:

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

«Μοναδικό συναίσθημα»

Μιλώντας για την τελευταία του υπηρεσία ο 24χρονος εύζωνας είχε τονίσει πως εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους.

«Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», είπε, μεταξύ άλλων.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ