Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League προκρίθηκε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 3-0 σετ (25-19, 25-17, 25-21) της Στρούμιτσα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στη ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, ενώ «καθάρισαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση σε 49 λεπτά (2-0).

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Πειραιωτών, Αντρέα Γκαρντίνι, μίλησε για την εύκολη πρόκριση της ομάδας του παρά τις απουσίες που αντιμετώπισε.

Γκαρντίνι: «Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, διότι είχαμε προβλήματα, προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα, όλοι οι παίκτες αντέδρασαν και ανταποκρίθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ξεκουραστούμε».

Ο MVP της αναμέτρησης, Ανέστης Δαλακούρας, ανέφερε: «Μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας, εξασφαλίσαμε την πρόκριση και έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Όσον αφορά στον αγώνα, ήταν δύσκολο, γιατί είχαμε πολλές ελλείψεις, κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν, είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Δείξαμε, όμως, ότι όσοι παίκτες είναι στον πάγκο, μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω, αυτό είναι και το πιο σημαντικό της ημέρας. Συνεχίζουμε, εύχομαι να επιστρέψουν όλοι για τη δύσκολη συνέχεια».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ