Κώστας Πρέκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του»

Κώστας Πρέκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του»

Ο Κώστας Πρέκας μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» με αφορμή το γάμο του με τη Μαίρη Βιντιάδου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θεσμό του γάμου, ενώ τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι θέμα χρόνου να καταργηθεί.

Αρχικά, ο Κώστας Πρέκας είπε: «Ο γάμος είναι ένα συμπλήρωμα ζωής, νιώθω πανευτυχής. Η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος με κατανόηση».

Στη συνέχεια, ηθοποιός ανέφερε για το θεσμό του γάμου: «Ο γάμος μεταξύ ανδρός και γυναικός είναι πολύ σημαντικό, εύχομαι στα νέα παιδιά να βρουν το ταίρι τους και να κάνουν οικογένεια, για να έχουμε αυτή την ωραία συνέχεια ως Έλληνες. Γιατί αυτά τα φαινόμενα που υπάρχουν σήμερα είναι έξω από τα ήθη και τα έθιμά μας, να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε από εκεί που ήρθαν».

Ακόμη, ο Κώστας Πρέκας σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, απάντησε: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς ηθοποιούς που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα. Αυτά τα παιδάκια που τον κατακρίνουν ας πάνε να πλύνουν κανένα πιάτο, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τους ακούς.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι τόσο γελοίος που δεν ασχολούμαι μαζί του».

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ