Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου

Τη μοναχοκόρη τους βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης. Η μικρούλα πήρε τα ονόματα Αγγελική-Μιχαέλα ενώ το παρών στο μυστήριο έδωσαν αρκετά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια.

Η Άντζελα Δημητρίου που έχει αφήσει οριστικά πίσω της όσα είχαν διαταράξει τη σχέση με την κόρη και τον γαμπρό της, έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και όπως θα δείτε στη βάφτιση έλαμπε από ευτυχία, το ίδιο και οι γονείς της μικρής.

Η Άντζελα Δημητρίου επέλεξε για τη βάπτιση της εγγονής της ένα εντυπωσιακό outfit με λεπτομέρειες δαντέλας, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω κάνοντας μερικές ανάλαφρες μπούκλες, ενώ η Όλγα Κουρτσάκη επέλεξε ένα μακρύ ροζ φόρεμα με σκίσιμο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι ενός κτήματος στα Νότια Προάστια ενώ στον ίδιο χώρο ακολούθησε και το τραπέζι της βάφτισης.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το govastiletto.gr πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου, ανάμεσά τους ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, ο Πάνος Κατσαρίδης, ο Κώστας Τσουρός και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ