Θεοδώρα – Matthew Kumar: Θύελλα αντιδράσεων για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο – Κατατέθηκε επερώτηση στη Βουλή

Θεοδώρα - Matthew Kumar: Θύελλα αντιδράσεων για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο - Κατατέθηκε επερώτηση στη Βουλή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Θεοδώρα, κόρη της Άννας Μαρίας και του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Matthew Kumar, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με μία εντυπωσιακή τελετή στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό μία ημέρα πριν, θα πραγματοποιηθεί ένα κλειστό pre wedding party στον χώρο του Βυζαντινού Μουσείου τον οποίο η οικογένεια εξασφάλισε έναντι των 15.000 ευρώ.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Buongiorno στο Mega η Νάνσυ Νικολαϊδου παρουσίασε το ρεπορτάζ.

«Έχει γίνει τεράστιο θέμα για το πώς ανατέθηκε στο Βυζαντινό Χριστιανικό Μουσείο να γίνει εκεί το pre-wedding party και το θέμα είναι ότι η απόφαση αυτή ανέβηκε στη Διαύγεια κανονικά και μέσα αναφέρονται στην Άννα Μαρία – για να της παραχωρήσουν τον χώρο – όχι ως “τέως βασίλισσα, Άννα Μαρία” αλλά ως “αυτής μεγαλειότης βασίλισσας, Άννας Μαρίας” το οποίο και δεν μεταφράστηκε γιατί ήταν στα δανέζικα.

Το έγγραφο αυτό προκάλεσε σάλο γιατί είναι κρατικό έγγραφο και δεν αντέδρασε κανείς και πέρασε έτσι ότι το Χριστιανικό Βυζαντινό Μουσείο δόθηκε για 15.000 ευρώ για διήμερο.

«Ούτε παιδικό πάρτι που νοικιάζανε τον χώρο. Δεν αποτιμάται η αξία του μουσείου», σχολίασε με χιούμορ η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: «Κατατέθηκε επερώτηση στη Βουλή από 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυρία Μενδώνη – Υπουργός Πολιτισμού. Μέσω του εγγράφου ζητούν να μάθουν πώς συνάδει ο χαρακτήρας του Μουσείου με τη δεξίωση γαλαζοαίματων και γιατί επετράπη η εκδήλωση αυτή σε έναν χώρο βαρύνουσας σημασίας».

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι:

Το παρών στον γάμο θα δώσουν η θεία της Θεοδώρας, Βασίλισσα Σοφία, αναμένεται να δώσει το παρών στη μεγάλη ημέρα της 41χρονης ηθοποιού, με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται στους Βρετανούς royals, με τους οποίους τόσο η Θεοδώρα και τα αδέρφια της διατηρούν στενές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Θεοδώρας, Κωνσταντίνος, ήταν δεύτερος εξάδελφος του βασιλιά Καρόλου, καθώς και νονός του πρίγκιπα της Ουαλίας και της Lady Gabriella Windsor.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla είναι πιθανό να χάσουν τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας στην Αθήνα, καθώς θα βρεθούν στη Σκωτία το Σάββατο για να επισκεφθούν το Κοινοβούλιο για τον εορτασμό της 25ης επετείου του. Είναι επίσης απίθανο να παραστεί το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, δεδομένου ότι η Kate Middleton μόλις ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείας.

Αντιθέτως, το παρών φημολογείται ότι θα δώσουν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, οι οποίοι ήταν μεταξύ των καλεσμένων στον γάμο του αδελφού της Θεοδώρας, Φίλιππου και της Nina Flohr το 2021.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ