Βόλος: Στα δικαστήρια μεταφέρθηκαν τρία άτομα για την καλλιέργεια 1600 δενδρυλλίων κάνναβης

VOLOS NARKOTIKA

Μεταφέρθηκαν πριν απο λίγο στα δικαστήρια οι συλληφθέντες της χασισοφυτείας στη Γαύριανη Μαγνησίας. Μπροστά από το κτίριο, έχουν συγκεντρωθεί αγρότες και κτηνοτρόφοι του Αλμυρού.

Τρία ακόμη άτομα εντοπίστηκαν και ανακρίνονται από τους αστυνομικούς για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση που φέρεται να καλλιεργούσε περισσότερα από 1.600 δενδρύλλια κάνναβης και εξαρθρώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Γαύριανη Μαγνησίας.

Για την ώρα ως “εγκέφαλος” της σπείρας καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικά φέρεται ένας 35χρονος από τον Αλμυρό, πατέρας τεσσάρων παιδιών, κτηνοτρόφος και συμμετέχων στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα, ενώ ήταν και εποχικός πυροσβέστης.

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος και οι τρεις φερόμενοι ως συνεργοί του, ένας 21χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί ηλικίας 40 και 22 ετών, οδηγήθηκαν το πρωί σε εισαγγελέα και ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν αφού προηγουμένως τους αποδοθούν οι κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ανάλογα με την περίπτωση.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ