ΑΕΛ: Για την πρόκριση με Πανσερραϊκό

Με στόχο την πρόκριση η ΑΕΛ υποδέχεται την Πέμπτη στις 19:00 τον Πανσερραϊκό στο AEL FC arena για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η λαρισινή ομάδα με καλή ψυχολογία μετά την επικράτηση επί της Καβάλας στην πρεμιέρα της SL2, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να συνεχίσει σ’ ένα θεσμό που έχει γράψει ιστορία.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη γνωρίζει τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα της παραπάνω κατηγορίας και θα μετρήσει τις δυνάμεις της σε μια αναμέτρηση που όλα είναι ανοιχτά.

Οι “βυσσινί” ολοκλήρωσαν το απόγευμα την προετοιμασία τους με τον τεχνικό της ΑΕΛ ν’ ανακοινώνει την εξής αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών:

Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Γιαξής, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Μωραΐτης, Γραββάνης και Fatai.

Εκτός για λόγους διαχείρισης( υπάρχει και ο αγώνας της Κυριακής με τον Διαγόρα Ρόδου) έμειναν οι Οικονόμου, Μπαριέντος, Πασάς και Γιόχανσον.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ