Έσε: «Είμαστε στην αρχή μιας νέας διοργάνωσης – Έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Έσε: «Είμαστε στην αρχή μιας νέας διοργάνωσης – Έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Ο Σαντιάγκο Έσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι απέναντι στην Λιόν.

Ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο «Groupama Stadium» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League.

Ο Αργεντινός μίλησε για το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, αλλά και για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Έσε

Για τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τα συναισθήματα που δημιουργούν ενόψει του αυριανού αγώνα: «Καλησπέρα, είμαστε στην αρχή μιας νέας διοργάνωσης. Είμαστε μια ομάδα που τώρα μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό.

Εχουμε νέους παίκτες. Είμαστε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, που θα γνωριστούμε σιγά σιγά μεταξύ μας Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε. Είμαστε εδώ για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Θα διορθωθεί η εικόνα μας. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι έρχεται γρήγορα το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Ως τροπαιούχοι, τι συζήτησαν στα αποδυτήρια ενόψει του αυριανού παιχνιδιού: «Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας. Οι παίκτες με τους προπονητές και όλα το σταφ. Κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό όλων. Παρόλα τα λάθη, δεν πρέπει να μένουμε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να τα διορθώσουμε. Να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δουλεύουμε για να συνεχίσουν να σέβονται τον Ολυμπιακό, όπως έγινε πέρσι με την κατάκτηση του Europa Conference League».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει με τον Ολυμπιακό από πέρσι, με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τις αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πανέτοιμος να παίξω. Όταν δεν θα νιώθω καλά θα το πω στον προπονητή μου. Είχα ένα καλό διάλειμμα και ξεκουράστηκα, σωματικά και πνευματικά. Εκανα καλές διακοπές το καλοκαίρι. Είμαι εδώ και θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE: Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ

LIVE: Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ

LIVE: Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ για…