Γιαπωνέζα υποβλήθηκε σε 20 πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει… μία άλλη

Γιαπωνέζα υποβλήθηκε σε 20 πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει… μία άλλη

Μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 20 αισθητικές επεμβάσεις, δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα.

Η Airi Hirase, από το Ibaraki της Ιαπωνίας, ξόδεψε μιά περιουσία σε διάστημα οκτώ ετών σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εμφάνισή της και να «τη ζωή της», όπως λέει η ίδια.

Ισχυρίστηκε ότι την πείραζαν άλλα παιδιά για τα δόντια και τη φαρδιά μύτη της και μάλιστα την επέκρινε και η ίδια της η μητέρα

Αποφασισμένη να αλλάξει την εμφάνισή της μετά τον εκφοβισμό που δεχόταν ως παιδί, η 27χρονη influencer λέει ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο καθώς και βελτιώσεις στο στήθος της.

Γιατί αποφάσισε να αλλάξει

Ισχυρίστηκε ότι την πείραζαν άλλα παιδιά για τα δόντια και τη φαρδιά μύτη της και μάλιστα την επέκρινε και η ίδια της η μητέρα που πίστευε ότι η κοπέλα έμοιαζε με τον πατέρα της που είχε αφήσει στην οικογένεια με χρέη.

Η Hirase, η οποία έκανε την πρώτη της επέμβαση στα 19 της, είπε ότι τα εφηβικά της χρόνια την έκαναν να έχει αυτοκτονικές τάσεις και ότι ονειρευόταν να έχει κάποτε αρκετά χρήματα για να αλλάξει την εμφάνισή της.

Η δραματική αλλαγή της εμφάνισής της της έχει χαρίσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Έχει επίσης εμφανιστεί σε τοπικές τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά.

«Για οκτώ χρόνια από την ηλικία των 16, δούλευα τόσο ως μεταφορέας όσο και ως φύλακας, δούλευα χωρίς ύπνο, δεχόμουν bullying, σπρωξίματα από τη σκάλα, δούλευα στη μέση του καλοκαιριού, δεν μου επέτρεπαν να πιω νερό και συγκρατούσα την επιθυμία να κάνω εμετό».

«Όμως δούλευα κάθε μέρα, ζούσα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με ενοίκιο 23.000 γιεν (120 λίρες) και έτρωγα απλά γεύματα, πριν τελικά αποταμιεύσω 10 εκατομμύρια γιεν (52.000 λίρες).

«Λόγω αυτής της εμπειρίας, μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα. Υπέφερα πολύ, αλλά παρέμενα πάντα συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να βελτιώσω τη ζωή μου», πρόσθεσε.

Ισχυρίστηκε ότι έχει ξοδέψει 26 εκατομμύρια γιεν (135.000 λίρες) σε χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και αυξητικές στήθους, αλλά δεν έχει αποκαλύψει ποιες θεραπείες έχει κάνει.

Η 27χρονη ισχυρίστηκε ότι έχει ξοδέψει 26 εκατομμύρια γιεν (135.000 λίρες) σε χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου και αυξητικές στήθους

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, παραδέχτηκε ότι ακόμα περιστασιακά παλεύει με την αυτοπεποίθησή της, αλλά ένιωθε ότι είχε «μια νέα ταυτότητα».

«Δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ σαν τη μητέρα μου. Θα δώσω στα παιδιά μου πολλή αγάπη και φροντίδα. Τώρα που η εξωτερική μου εμφάνιση είναι διαφορετική, νιώθω ότι μπορώ επιτέλους να ξεχάσω το παρελθόν μου και να προχωρήσω», δήλωσε. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι η ομορφιά είναι επιφανειακή, αλλά η εμφάνισή μου ήταν πάντα μια υπενθύμιση του πόνου που είχα περάσει στο παρελθόν. Τώρα δεν είναι πια μια υπενθύμιση εκείνων των εποχών, νιώθω ότι μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μου. Έχω μια νέα ταυτότητα», τόνισε.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ