Γλυφάδα: Νέα επίθεση εναντίον της 14χρονης φοβάται η οικογένειά της αν δεν συλληφθούν οι δράστριες

Γλυφάδα: Νέα επίθεση εναντίον της 14χρονης φοβάται η οικογένειά της αν δεν συλληφθούν οι δράστριες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον βίαιο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα της περιοχής και μαρτυρίες πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, ώστε να εξακριβώσουν την εμπλοκή που είχαν συγκεκριμένα πρόσωπα στον ξυλοδαρμό της ανήλικης.

Το βασικό πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές είναι η 16χρονη που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να χτυπά πρώτη την 14χρονη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 16χρονη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην Ελληνική Αστυνομία, ούτε κάποιος από το περιβάλλον της.

Ανησυχεί η οικογένεια της 14χρονης

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 14χρονης που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τόνισε ότι φοβάται πως θα υπάρξει και άλλη επίθεση εναντίον του παιδιού του.

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ. Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός, ανήλικες είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

«Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου», πρόσθεσε.

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθόλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητάγανε (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το στήσανε και να το διαλύσουνε» συμπλήρωσε ο πατέρας της 14χρονης, τονίζοντας ότι τα άτομα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της κόρης του είχαν οργανωμένο σχέδιο δράσης.

Τέλος, όσον αφορά στο μέλλον, υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζουν πώς θα καταφέρουν να το κάνουν να νιώθει ασφάλεια. «Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο μη ξέροντας πως θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα» κατέληξε.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ