Η Olivia Palermo απέδειξε πως ένα αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να αναβαθμίσει κάθε χτένισμα

Η Olivia Palermo απέδειξε πως ένα αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να αναβαθμίσει κάθε χτένισμα

Ανάμεσα στις λαμπερές καλεσμένες που είδαμε στη front row του show του οίκου Dior στο Παρίσι για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 ήταν και η πάντα εντυπωσιακή Olivia Palermo.

Η ίδια εμφανίστηκε με μία κομψή, καρό δημιουργία του οίκου, την οποία συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ. Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή περισσότερο, όμως, ήταν η oversized στέκα που φόρεσε στα καρέ μαλλιά της, κάνοντας το look ακόμα πιο stylish.

Οι στέκες, όπως και όλα τα αξεσουάρ μαλλιών, είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μετατρέψουμε μια απλή κοτσίδα, ένα χαλαρό κότσο ή μια αλογοουρά σε ένα stylish μοντέρνο look. Αυτή είναι η μαγεία των αξεσουάρ μαλλιών – ότι αναβαθμίζουν χωρίς καθόλου κόπο κάθε χτένισμα, ακόμα και το πιο απλό.

Οι στέκες είναι από τα πιο βολικά αξεσουάρ γιατί κρατάνε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο. Από τις πιο απλές, μονόχρωμες στέκες μέχρι εκείνες που έχουν κεντημένα σχέδια και είναι διακοσμημένες με χάντρες, στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες, εξασφαλίζοντας πως υπάρχει τουλάχιστον μία που ταιριάζει και αναδεικνύει κάθε στυλ. Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί και να σώσει μια bad hair day, ανεξάρτητα από το μήκος και τον τύπο των μαλλιών μιας γυναίκας.

Getty Images
Getty Images

Η Olivia Palermo απέδειξε πως ένα αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να αναβαθμίσει κάθε χτένισμα appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ