Lady Gaga: Θα κυκλοφορήσει το soundtrack άλμπουμ της νέας ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία πρωταγωνιστεί

Lady Gaga: Θα κυκλοφορήσει το soundtrack άλμπουμ της νέας ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία πρωταγωνιστεί

Τους επόμενους μήνες φαίνεται ότι θα υπάρξουν δύο άλμπουμ της Lady Gaga.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μόλις ανακοίνωσε το «Harlequin», ένα ξεχωριστό soundtrack άλμπουμ για την επερχόμενη ταινία «Joker: Folie et Deux», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Joaquín Phoenix.

Αυτό, όμως, δεν θα είναι το μόνο καινούργιο πρότζεκτ της ποπ τραγουδίστριας, αφού είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το έβδομο άλμπουμ της με το πρώτο single να βγαίνει τον επόμενο μήνα.

Το «Harlequin» θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια. Η Lady Gaga, εν όψει της ανακοίνωσης, έδωσε μια πρώτη γεύση στους θαυμαστές της με δημοσιεύσεις της στο Instagram.

Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «Joker: Folie À Deux», η οποία περιλαμβάνει ένα τραγούδι, το οποίο όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Empire», «δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει κάνει ποτέ πριν». Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Η βραβευμένη με Grammy και Όσκαρ τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην ταινία απέναντι από τον «Joker» του Joaquín Phoenix ως Lee, μια δαιφορετική εκδοχή της Harlequin.

Η tracklist του soundtrack άλμπουμ εμφανίζεται παρακάτω και φαίνεται ότι πρόκειται για νέες ηχογραφήσεις κλασικών τραγουδιών όπως το «That’s Entertainment» που ακούγονται στην ταινία.

Τα δύο άλμπουμ ακολουθούν το πρόσφατο ντουέτο με τον Bruno Mars, «Die With a Smile». Αν και έχουν γίνει γνωστές ελάχιστες πληροφορίες για το νέο της άλμπουμ, η Lady Gaga δουλεύει σκληρά για το άλμπουμ εδώ και αρκετούς μήνες, έχοντας πειράξει πολλές δημοσιεύσεις της στο στούντιο.



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ