Πήγε Ηρώδειο και το έριξε στο… ζεϊμπέκικο ο Απόστολος Γκλέτσος – Τον χειροκροτούσε ο Κασσελάκης!

Πήγε Ηρώδειο και το έριξε στο… ζεϊμπέκικο ο Απόστολος Γκλέτσος – Τον χειροκροτούσε ο Κασσελάκης!

Μια… αναπάντεχη συνάντηση δύο υποψήφιων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στη συναυλία που διοργάνωσε στο Ηρώδειο το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν και ο επικριτής του Στέφανου Κασσελάκη -που έχει εκφράσει την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Στο κοινό ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τη βουλεύτρια Χαλκιδικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριακή Μάλαμα.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως διακρίνεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαμογέλασε και χειροκρότησε το ζεϊμπέκικο το Απόστολου Γκλέτσου.

Δείτε το βίντεο:

@billyjoe_fashion_greece @Stefanos Kasselakis ♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

Μιλώντας στο MEGA για το γεγονός ο Απόστολος Γκλέτσος το πρωί της Τετάρτης υπογράμμισε πως «το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε. Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο MEGA:



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ