Τηλεθέαση debate: Πόσοι είδαν την «μονομαχία» των «6»

Τηλεθέαση debate: Πόσοι είδαν την «μονομαχία» των «6»

Χαμηλές πτήσεις για το debate μεταξύ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, που φιλοξένησε το ΕΡΤNEWS. Η τηλεμαχία απασχόλησε έντονα πριν και μετά τα social media ενώ έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος ασχολήθηκε εκτενώς με αναλύσεις για τις επιδόσεις των «6», τους «κερδισμένους» και τους «χαμένους».

Στον γενικό ανταγωνισμό τα νούμερα που σημείωσε το debate ήταν μέτρια με τους άνδρες άνω των 55 να αποτελούν την ομάδα με το υψηλότερο ποσοστό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, επικαλούμενη τις μετρήσεις της Nielsen που «επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ», η τηλεμαχία σημείωσε ένα 8% στο σύνολο, ξεχωρίζοντας ειδικά στους άνδρες άνω των 55 ετών όπου σημείωσε 15,8%.

Άνδρες άνω των 55 οι περισσότεροι τηλεθεατές

300 χιλ. τηλεθεατές είδαν την τηλεμαχία κατά μέσο όρο και 600 χιλ. την παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό, ενώ είχε και 29.355 θεάσεις μέσω ERTflix. Σε επίπεδο λεπτού «άγγιξε» το 10,7% στο σύνολο και το 20,7% στους άνδρες άνω των 55.

Να σημειωθεί ότι τόσο τα νούμερα του debate, που μεταδόθηκε μόνο από το ΕΡΤNEWS, όσο και τα γενικότερα του καναλιού δεν αποτυπώνονται στους επίσημους πίνακες τηλεθέασης της Nieslesn, διότι επισήμως το ειδησεογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης δεν συμμετέχει στις μετρήσεις.

Οι διεκδικητές της ηγεσίας στη τηλεμαχία δεν άνοιξαν πλήρως τα χαρτιά τους και φρόντισαν να καλύψουν τα αδύναμα σημεία τους παίζοντας πολλές φορές άμυνα, ανταλλάσσοντας αιχμές και προσωπικές βολές.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ