Βόλος: Αιμοδοσία από την ΔΕΕΠ και την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

IMG_5446

Σημαντική ήταν η συμμετοχή των μελών και των φίλων στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας και η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας ‘’Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ’’ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

Η προστασία της υγείας και της ζωής είναι το υπέρτατο αγαθό, που μπορεί ο καθένας και η καθεμιά να υπηρετήσει, δίνοντας ζωή μέσα από το αίμα που κυλάει στις φλέβες του. Ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, που είναι πολύ σημαντική για τα αποθέματα αίματος, καθώς στην αρχή του φθινοπώρου γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την κάλυψη των ελλείψεων στα αποθέματα αίματος που παρουσιάζονται από τα μέσα του Αυγούστου, απόρροια των καλοκαιρινών διακοπών των πολιτών και της ευρύτερης χαλαρής διάθεσης.

Στην προσπάθεια μας αυτή συμμετείχαν ενεργά, μέλη του ΔΣ και της Διευρυμένης ΔΕΕΠ Μαγνησίας, της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Προέδροι Τοπικών Οργανώσεων και Συλλόγων, εθελοντές αιμοδότες και πλήθος συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ένα κάλεσμα ζωής, προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μπορούμε να μοιραστούμε τη Ζωή! 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στη πρόσκλησή μας, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και φυσικά τον ΟΛΒ για την φιλοξενία στον χώρο του λιμένα καθώς και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την συνδρομή τους στη δράση μας. 

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού μας και σύμβολο αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης…!!!

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ