Can Yaman: Διέγραψε όλα τα προφίλ του στα social media – O λόγος που αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Can Yaman: Διέγραψε όλα τα προφίλ του στα social media - O λόγος που αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Can Yaman έγινε ευρέως γνωστός σχεδόν μέσα σε μια νύχτα μέσα από το ρόλο του στη σειρά «Φτερωτός Θεός». Ο Τούρκος ηθοποιός παίζοντας στο πλευρό της Demet Özdemir, υποδύθηκε τον Can Divit και η φήμη του σύντομα ξεπέρασε τα σύνορα της Τουρκίας, φτάνοντας σε διεθνές επίπεδο.

Κάθε πτυχή της ζωής του, σύντομα, άρχισε να προκαλεί ενδιαφέρον, από τη μετακόμισή του στην Ιταλία έως το χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Diletta, και την απόφασή του να διαγράψει τελικά όλα τα προφίλ του στα social media, όπου είχε συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους.

Όμως, τελικά τι συνέβη με τον ηθοποιό και εξαφανίστηκε;

Δημοσίευμα του αμερικανικού Hola υποστηρίζει ότι η απόφαση του Γιαμάν να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα συνδέεται την ίδρυση του οργανισμό “Can Yaman for Children”. Ο οργανισμός έχει στόχο να δώσει στα παιδιά και στους νέους την ευκαιρία να χτίσουν ένα επιτυχημένο μέλλον, με τον ηθοποιό να αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του εκεί.

Αν και δεν είναι γνωστό γιατί ο Τούρκος ηθοποιός αποφάσισε ξαφνικά να διαγράψει όμως και τα προφίλ του στα social media, άτομα από το περιβάλλον του αναφέρουν πως οφείλεται στην τεράστια πίεση που αισθανόταν από τους θαυμαστές και τους ακολούθους του, οι οποίοι συχνά τον παρενοχλούσαν διαδικτυακά.

Αυτή την περίοδο ο Τζαν Γιαμάν γυρίζει μια σειρά στην Ιταλία με τίτλο “Sandokan“, ένα ριμέικ βασισμένο στον φανταστικό πειρατή που δημιούργησε ο Emilio Salgari. Η νέα εκδοχή της σειράς αναπτύσσεται από την ευρωπαϊκή εταιρεία παραγωγής Lux Vide.

Το αν ο Τούρκος ηθοποιός επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραμένει άγνωστο, αυτό που έχει πάντως σημασία για εκείνον αυτή την περίοδο είναι η δουλειά του στην υποκριτική και στο ίδρυμά του.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ