Η αλήθεια για το πώς φτιάχνονται τα παγάκια – Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα τα ξαναβάλετε στο ποτό σας

Η αλήθεια για το πώς φτιάχνονται τα παγάκια – Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα τα ξαναβάλετε στο ποτό σας

Τα παγάκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε παγωμένου ποτού, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι «κρύβεται» όμως στις μηχανές που παρασκευάζονται; Ένας τεχνικός σέρβις παγομηχανών, με το ψευδώνυμο «Ice Machine 411», δημοσίευσε ένα βίντεό αποκαλύπτοντας την σκληρή αλήθεια

Ο «Ice Machine 411» ασχολείται με τις μηχανές σχεδόν κάθε μέρα, τις επισκευάζει, τις καθαρίζει και τις αντικαθιστά.

Σε ένα από τα πολλά βίντεό του, ο τεχνικός ρίχνει μια ματιά σε μια παλιά παγομηχανή, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

«Λοιπόν πάγος ή όχι πάγος; Για να δούμε», λέει ενώ πλησιάζει το μηχάνημα.

Αφού το ανοίξει και ρίξει μια ματιά στον πραγματικό πάγο, όλα φαίνονται καλά. Ωστόσο, σηκώνοντας το καπάκι από το χώρο «όπου γίνονται τα παγάκια», ο «Ice Machine 411» ανακαλύπτει μούχλα πάνω στο μηχάνημα.

«Η μούχλα είναι η κοινή βασική αιτία αυτοάνοσων προβλημάτων, εντερικών προβλημάτων, δερματικών προβλημάτων, ομίχλης του εγκεφάλου, κόπωσης και πολλά άλλα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείχνοντας το ταβάνι του λευκού κουτιού, ο ειδικός συνεχίζει να βρίσκει περισσότερη μούχλα, εξηγώντας: «Ούτε αυτό δεν πάει καλά, ο πάγος είναι φτιαγμένος εκεί και έχει κυριολεκτικά παντού».

Στη συνέχεια, δείχνει και τα υπόλοιπα τμήματα του μηχανήματος και όλα μαστίζονται από τη μούχλα.

Φυσικά, οι followers του παρακολουθώντας το βίντεο αηδίασαν και όπως ορκίστηκαν ότι δεν θα ξαναφάνε παγάκια «ποτέ ξανά».

«Κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης πρέπει να το δει αυτό», «To βίντεο αυτό μου υπενθύμισε ότι δεν πρέπει να ξαναβάλω παγάκια», «Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφωνες

Αφωνες

«Κανείς δεν είναι θύμα διάκρισης στο Αφγανιστάν, το οποίο προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα» Χαμντουλάχ Φιτράτ, αναπληρωτής…