Η Λίβερπουλ θέλει να «δέσει» τον Σαλάχ στο Άνφιλντ (vid)

Η Λίβερπουλ θέλει να «δέσει» τον Σαλάχ στο Άνφιλντ (vid)

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιθυμία της Λίβερπουλ να κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα στο «Άνφιλντ» τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Football Insider», οι Ρεντς έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και γι’ αυτό το λόγο ταξίδεψε στην Αγγλία ο μάνατζερ του, Ραμί Αμπάς, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο «καυτό» θέμα.

Ο Σαλάχ, ο οποίος αγωνίζεται στον αγγλικό σύλλογο από το 2017, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η Λίβερπουλ θέλει να τον «δέσει» για τρία ακόμη χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2028.

Από την πλευρά του ο 32χρονος Αιγύπτιος σταρ θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αρκεί να του δοθεί ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στην Premier League και του Champions League, ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες ως εβδομαδιαίες αποδοχές.

Ο Σαλάχ έχει πραγματοποιήσει με τους Ρεντς συνολικά 356 συμμετοχές με απολογισμό 215 γκολ και 93 ασίστ, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Λίβερπουλ την οποία προπονούσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Δείτε μερικά από τα φετινά κατορθώματά του:

Πιστός στρατιώτης της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας

Ήθελε να προκριθεί και… διέλυσε τη Γουέστ Χαμ η Λίβερπουλ επικρατώντας με 5-1 και κάπως έτσι συνεχίζει την πορεία της στο League Cup Αγγλίας.

Βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μάλιστα χάρισε και ένα μοναδικό στιγμιότυπο, θυμίζοντας γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ τον επέλεξε να είναι στους Reds και μαζί του ανανέωσε πριν από δύο χρόνια το συμβόλαιό του. Κατά τη διάρκεια επικίνδυνης στιγμής μπροστά στον Κέλεχερ, ο 28χρονος αμυντικός έβαλε μπροστά όλο του το σώμα για να καλύψει τον τερματοφύλακα των «κόκκινων» κάνοντας βουτιά για να πάρει την κεφαλιά και να διώξει.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ