Lady Gaga: Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση σε Harley Quinn στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Joker: Folie à Deux» στο Λονδίνο

Lady Gaga: Η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση σε Harley Quinn στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Joker: Folie à Deux» στο Λονδίνο

Η Lady Gaga μεταμορφώθηκε στην απόλυτη Harley Quinn για την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Joker: Folie à Deux», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Η 38χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα που συνδύασε με ένα ασορτί jacket με τολμηρούς ώμους. Επέλεξε επίσης ένα δραματικό κόκκινο χρώμα για τα μαλλιά της και κόλλησε ένα αστραφτερό δάκρυ.

Η Lady Gaga ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πολλά κοσμήματα, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή καρφίτσα άνω των 20 καρατίων, που είχε περασμένη στο πέτο της.

Ο αρραβωνιαστικός της Lady Gaga, Michael Polansky, συνόδευσε την ποπ σταρ στο κόκκινο χαλί, όπου πόζαραν μαζί για φωτογραφίες και μάλιστα αντάλλαξαν και μερικά φιλιά. Επίσης, η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε και με τον συμπρωταγωνιστή της, Joaquín Phoenix, ο οποίος προτίμησε μια πιο casual εμφάνιση, ένα άσπρο πουκάμισο, μια μαύρη γραβάτα, ένα μαύρο τζάκετ και τζιν και Converse παπούτσια.

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο έρχεται μια ημέρα αφότου η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ταινία ένα συνοδευτικό άλμπουμ, με τίτλο «Harlequin».

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ