Νετανιάχου: Η στιγμή που διπλωμάτες αποχωρούν μαζικά πριν ανέβει στο βήμα

Νετανιάχου: Η στιγμή που διπλωμάτες αποχωρούν μαζικά πριν ανέβει στο βήμα

Πριν ανέβει στο βήμα του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, διπλωματικοί αντιπρόσωποι αποχώρησαν μαζικά από την αίθουσα.

Η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια κράτη εκπροσωπούσαν οι διπλωμάτες που αποχώρησαν από την αίθουσα αλλά όπως σημειώνει ο ανταποκριτής του AJ υπήρξαν και πολλοί που επέλεξαν να μην εμφανιστούν.

Σε μια προκλητική ομιλία ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε απειλές κατά πάντων ενώ φάνηκε αποφασισμένος να προχωρήσει σε κλιμάκωση στον Λίβανο

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νετανιάχου υπήρχαν χειροκροτήματα από κόσμο που καθόταν στα θεωρεία και πιθανότατα ήρθαν μαζί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στην αίθουσα του ΟΗΕ.

Διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη

Αντιδράσεις όμως υπάρχουν και έξω από την αίθουσα του ΟΗΕ καθώς από χθες χιλιάδες διαδηλώνουν κατά της επίσκεψης Νετανιάχου.

Νετανιάχου

Η αστυνομία στη Νέα Υόρκη έχει μάλιστα προχωρήσει σε συλλήψεις Εβραίων και Παλαιστίνιων διαδηλωτών που ζητούσαν κατάπαυση πυρός τη μέρα που ο Νετανιάχου προσγειώθηκε στις ΗΠΑ.

Σε μια προκλητική ομιλία ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε απειλές κατά πάντων ενώ φάνηκε αποφασισμένος να προχωρήσει σε κλιμάκωση στον Λίβανο.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ομιλίας του είπε ότι η «κάθε κουζίνα στον Λίβανο κρύβει και έναν πύραυλο της Χεζμπολάχ» αυξάνοντας την ανησυχία για μαζικές επιθέσεις σε αμάχους.



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ